Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

‘Βέλη’ Εφ.Συν στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες:”Κάντε ό,τι είπατε αλλιώς χορεύετε με τη διαπλοκή”


Ενάμιση μήνα μετά τις εξαγγελίες των αρμόδιων υπουργών για τις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών "δεν κινείται φύλλο" γράφει σε άρθρο της η "Εφημερίδα των Συντακτών" και καλεί την κυβέρνηση να καταθέσει άμεσα το σχετικό νομοσχέδιο.

Λαφαζάνης: Να πάμε σε σύγκρουση με τη Γερμανική Ευρώπη

«Η πορεία διεξόδου της χώρας από την κρίση περνάει μέσα από την σκληρή αντιπαράθεση, αν όχι σύγκρουση, με τη γερμανική Ευρώπη. Το σημερινό γερμανικό κατεστημένο, παρά τις εσωτερικές διαφορές του, είναι ότι πιο καταστρεπτικό για την Ελλάδα και συνολικότερα για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Βιομηχανία Ζάχαρης: Η άνοδος, η πτώση και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Για την αναβίωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης με ενίσχυσή της με 30 εκατ. ευρώ είχε δεσμευτεί προ ημερών ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης στην συνάντηση που είχε με τευτλοπαραγαγωγούς και εργαζόμενους της εισηγμένης επιχείρησης.

Όταν η Αριστερά «πρώτη φορά» ξεκινά τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, και ο Ιβάν Σαββίδης πανηγυρίζει

Βράδυ Παρασκευής και τι καλύτερο από μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων;

Αδελφοποίηση δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και δήμου ΒΡΑΤΣΑΡ Βελιγραδίου Σερβίας

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο IRIS της Λουτρόπολης της Αιδηψού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου  Ιστιαίας- Αιδηψού  Ελένης Ευσταθίου και του αντιπροσώπου του ταξιδιωτικού γραφείου Falcon Art Tours της Σερβίας Zivorad Davidovic.

Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ στην Εύβοια και πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα



Σειρά πολιτικών εξορμήσεων έχει προγραμματίσει το ΚΚΕ για τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαρτίου, ενώ την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Επιστολή του Γιώργου Μαρίνου βουλευτή του ΚΚΕ



Με την οποία  ζητά να σταματήσει κάθε προσπάθεια αλλαγής χρήσης της γης και δημιουργίας σκουπιδότοπου στον Άγιο Λουκά,  προς τον  Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, το  Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές  2 Απριλίου 2015 Πέμπτη και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΑΓΝΑΝΤΙ  στις Ροβιές

Αύριο το 40θήμερο μνημόσυνο της Λίνας Χαλίλη



Την Κυριακή  29 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  [Εργατικές Κατοικίες Αγ. Μαρίνας] 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Μετά τη συνάντηση με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Μπλόκων



«Είχαμε την ευκαιρία ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου να ακούσουμε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματα που μας παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των αγροτών και να έχουμε μαζί τους μια ειλικρινή συζήτηση.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Καλλισθένης… εν δήμω



Η μαθητική παρέλαση χωρίς κάγκελα, τα σχόλια για την επίσκεψη του Τσίπρα στο Βερολίνο και ο μεγάλος έρωτας καραμανλαίων και ΣΥΡΙΖΑίων

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αυτός στάθηκε όρθιος

 Είναι πολύ νωρίς να αποτιμήσει κανείς το τελικό αποτέλεσμα της επίσκεψης Τσίπρα στο Βερολίνο, η οποία, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους κρίκους μιας μεγάλης αλυσίδας διεθνών και εσωτερικών ενεργειών της νέας κυβέρνησης και άλλων παραγόντων εντός και εκτός Ευρωζώνης που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Βόμβα ΣτΕ: 120.000 μηχανικοί θα πληρώσουν αναδρομικά από το '11 αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ



Απόφαση-βόμβα με την οποία 120.000 μηχανικοί ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2011 αυξημένες εισφορές στο Ταμείο τους εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η ματιά των ΗΠΑ στις τριβές Ελλάδας-Γερμανίας

Οι Aμερικανοί βλέπουν με συμπάθεια τις ελληνικές θέσεις σχετικά με την επίλυση του ζητήματος του χρέους, λέει η διευθύντρια του γραφείου των New York Times στο Βερολίνο Άλισον Σμέιλ.

«Γερμανοελληνική άνοιξη»

Η χθεσινή συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο είναι το κεντρικό θέμα σχολιασμού στα σημερινά φύλλα των γερμανικών εφημερίδων.

FT: Η ΕΚΤ βάζει ‘νομικό φρένο’ στις ελληνικές τράπεζες για αγορά κρατικού χρέους

Σύμφωνα με τους Financial Times η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα καταστήσει παράνομη την αγορά εντόκων από τις ελληνικές τράπεζες, κίνηση η οποία -αν ισχύει- θα οδηγήσει τη ελληνική οικονομία σε ασφυξία.

ΕΕ: Προσοχή στα προϊόντα made in China

Σχεδόν 2.200 προϊόντα αποσύρθηκαν λόγω επικινδυνότητας από τις αγορές της ΕΕ το 2014, με το 64% να προέρχεται από την Κίνα.Μάθετε τι είναι το RAPEX.

Ενημέρωση των Ευβοϊκών επιχειρήσεων για την ν Ινδική Αγορά


Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Μαυραγάνη, ο πρέσβης της Ινδίας, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή. O χώρος που έγινε η εκδήλωση, θέτει ερωτηματικά και κάνει την εκδήλωση να «χάνει»….

Βασίλης Δεμερτζής: Ο «Εξολοθρευτής του χρέους» στο Επιμελητήριο




Τη  άποψη του για όσα ειπώθηκαν από μεριάς του Νίκου Μαυραγάνη στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Ευβοιας καταθέτει με επιστολή του ο Βασίλης Δεμερτζής.