Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Guardian: Ο Renzi θα διαμηνύσει στη Merkel να σταματήσει την ταπείνωση της Ελλάδας

Η Ιταλία αναμένεται να απαιτήσει από τη Γερμανία να έλθει σε μια συμφωνία με την Ελλάδα, αναφέρει η ιστοσελίδα της Guardian.
Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος Alberto Nardelli, σύμφωνα με πηγές του, ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi φαίνεται να έχει βαρεθεί. "Είναι ώρα να σταματήσει να ταπεινώνει την Ελλάδα και να τελειώσει η κρίση", αναφέρει η Guardian.

Στη Σύνοδο της Κυριακής, ο Renzi θα επιμείνει η Καγκελάριος Angela Merkel να βρει μια συμφωνία, για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζει ο Nardelli.
"O Matteo Renzi διαμηνύει στην ‘Angela Merkel: σταματήστε να ταπεινώνετε την Ελλάδα", είναι η ουσία της θέσης που πρόκειται να κάνει σαφή αύριο ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός στην Γερμανίδα καγκελάριο, σύμφωνα και με την οικονομική εφημερίδα του Μιλάνου "Il Sole 24 Ore".

Όπως μεταδίδουν οι ιταλοί απεσταλμένοι από τις Βρυξέλλες, παράλληλα, η κυβέρνηση της Ρώμης συνεχίζει να τάσσεται υπέρ μιας άμεσης λύσης η οποία να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στην χρηματοοικονομική ομαλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου