Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ Αιδώς Συριζαίοι..........

Σχόλιο για τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για την πρόσφατη επαίσχυντη ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας: Τόσο οι αντιδράσεις και οι φωνές διαμαρτυρίας όσο και οι φωνές στήριξης που ακούστηκαν από ορισμένα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , με αφορμή την απαράδεκτη ανακοίνωση του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας είναι ενταγμένες στην πάγια πολιτική του κόμματος αυτού να θολώνει τα νερά και να ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.
 Οι ταξικοί προσανατολισμοί του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του κεφαλαίου και οχι υπέρ των εργαζομένων , όσο και να θέλουν δεν μπορούν να αποκρυφτούν παρά τις κορώνες δήθεν αντίστασης κάποιων στελεχών του .που δήθεν διαφωνούν αλλά πάντα εκεί παραμένουν .....διαφωνώντας!! 
Από κροκοδείλια δάκρυα και από Πασοκισμούς ..........χορτάσαμε, βρείτε άλλους τρόπους να κρύψετε τους πραγματικούς σας στόχους,που είναι η διαχείριση του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης για τα κέρδη του κεφαλαίου και όχι η δικαίωση των αγώνων των εργαζομένων........!!! Μην ανησυχείτε και πολύ όμως καθώς οι εργαζόμενοι θα δώσουν στις 11 Ιούνη μαζική βροντερή απάντηση στις "ανησυχίες" σας!!! Αιδώς Συριζαίοι.......... ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου