Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ζωή σε Στουρνάρα: Έχεις… πακέτο

 "Η επιστολή επιστρέφεται ως απαράδεκτη"
Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ που έφτασε σήμερα στο Κοινοβούλιο, και προβλέπει χρεοκοπία της Ελλάδας, στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές της χώρας.

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι επιστρέφει ως "απαράδεκτη" την επιστολή συμπερασμάτων που συνοδεύει την ενδιάμεση έκθεση, και κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα για "συνενοχή" στην οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών, ενώ του καταλογίζει ευθέως απόπειρα πολιτικής παρέμβασης, θυμίζοντας και όσα είχε πει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας την περίοδο της προεδρικής εκλογής.
Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, "ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική, έχει συμπράξει στην καταστροφική οικονομική πολιτική σε βάρος του λαού, και έχει παραβιάσει τα καθήκοντά του, με την ωμή παρέμβασή του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και τότε, και τώρα προκαλεί κλίμα ανασφάλειας. Θα τον καλέσουμε να δώσει εξηγήσεις. Η επιστολή επιστρέφεται ως απαράδεκτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου