Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Λάρισα: Δύο αδέλφια ζούσαν με τη νεκρή μητέρα τους για περισσότερο από ένα μήνα

Μπροστά σε ένα οικογενειακό δράμα βρέθηκαν χθες νωρίς το απόγευμα αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, όταν κλήθηκαν να ελέγξουν καταγγελία για δυσοσμία σε διαμέρισμα στην οδό 25ης Μαρτίου, μεταξύ των συνοικιών του Αγ. Κωνσταντίνου και των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. 

Για να διαπιστώσουν ότι η δυσοσμία -που προφανώς έγινε πιο έντονη λόγω της αυξημένης χθεσινής θερμοκρασίας- προερχόταν από το άψυχο σώμα ηλικιωμένης γυναίκας, που ήταν νεκρή στο κρεβάτι της σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η 82χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν από ενάμιση μήνα αφού η σορός της, ουσιαστικά είχε «μουμιοποιηθεί». 
 Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου, σοκαρίστηκαν όταν διαπίστωσαν πως την άτυχη γυναίκα, προφανώς μετά τον θάνατό της, τύλιξαν με σεντόνι και κουβέρτα τα δυο παιδιά της, ηλικίας 45 και 50 ετών, τα οποία συνέχισαν να ζούνε στο ίδιο διαμέρισμα, όπως καθημερινά.
 Οι δυο άνδρες δεν ήταν σε θέση «να δώσουν εξηγήσεις» για το τι συνέβη και πώς στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο διαμέρισμα και έτσι σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. θα ζητήσει γνωματεύσεις ειδικών ιατρών για να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος όπως και ο 50χρονος αδελφός του, αντιμετωπίζουν ή όχι ψυχολογικά προβλήματα. 
Για τον ίδιο λόγο μάλιστα αποφασίσθηκε και η κράτησή τους χθες στην αστυνομία, προκειμένου ειδικοί να αποφανθούν για την τύχη τους. 
Από την ιατροδικαστική έκθεση θα διαπιστωθούν τέλος τα αίτια του θανάτου, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να είναι παθολογικά, όπως και ο χρόνος θανάτου της 82χρονης. 
Πηγη : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου