Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας πρόσφερε χρήματα στο Σύλλογο «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»




Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Πανευβοϊκού  Συλλόγου  Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α  « Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου  Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας  καθώς και στις μαθήτριες και τους μαθητές  της  Δ1 Τάξης
για την τόσο όμορφη ιδέα τους να  κατασκευάσουν  βραχιολάκια  και τα χρήματα  από την πώλησή τους να τα προσφέρουν στο Σύλλογο μας  για να τον  ενισχύσουν ηθικά  και οικονομικά , αναγνωρίζοντας  τις μεγάλες προσπάθειες του  για τα άτομα με αναπηρία .     


 Η επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία  τους οφείλεται τόσο στη σκέψη δημιουργίας , όσο και προσφοράς προς τους συνάνθρωπούς τους . Συγχρόνως δημιούργησε   μέσα στη σχολική κοινότητα και ένα φυτώριο άδολου εθελοντισμού  .    Αυτούς τους δύσκολους και παράξενους καιρούς  πρέπει όλοι να είμαστε ευτυχείς ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που με την αγνότητα των πράξεών τους μας δείχνουν το δρόμο της αγάπης , της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού Ευχόμαστε αυτή αυθόρμητη ενέργεια των παιδιών να βρει και άλλους μιμητές – εθελοντές  .
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                    Γραμματέας   
         Ειρήνη Μερτζιάνη          Μαρία Μπασούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου