Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΑΚΕ Καθηγητών: Εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ N. Ευβοίας & Ψηφοδέλτιο ΔΑΚΕ Δ.Ε.



Oι εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ γίνονται σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο μας. Η αύξηση του ωραρίου, η υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικών ανά την Ελλάδα, οι διαθεσιμότητες και η αβέβαιη προοπτική των συναδέλφων συνθέτουν μία δυσοίωνη πραγματικότητα για τον κλάδο.
Απέναντι στην αδικαιολόγητη και άδικη πολιτική της κυβέρνησης, αντιπαρατίθεται η αριστερή πλειοψηφία της ΟΛΜΕ με τον άκρατο λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό ως παντιέρα αντίστασης. 
Ακολουθώντας την πολιτική του ΟΧΙ σε όλα και αρνούμενη να συζητήσει με το Υπουργείο Παιδείας το ζήτημα της αξιολόγησης, δίνει το μεγαλύτερο άλλοθι στην κυβέρνηση για να συνεχίσει την επιθετική πολιτική απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Είναι προφανές ότι η αριστερή πλειοψηφία στην ομοσπονδία, έχει καθαρά εκλογικές στοχεύσεις. Επιδιώκουν μία τυφλή σύγκρουση με την κυβέρνηση, έτσι ώστε να αποτελέσει η ΟΛΜΕ το όχημα για την ενίσχυση των εκλογικών ποσοστών κομμάτων, στις επόμενες Γενικές Εκλογές. Αδιαφορούν για την απομόνωση του κλάδου από την κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει το ΟΧΙ σε όλα και την άρνηση κατάθεσης των δικών μας προτάσεων.
Η Δ.Α.Κ.Ε Καθηγητών Δ.Ε. το κρίσιμο αυτό διάστημα διαχειρίστηκε τα εκπαιδευτικά ζητήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το γεγονός ότι εκφράζουμε τις φιλελεύθερες ιδέες για την εκπαίδευση και την κοινωνία, δεν μας εμπόδισε να συγκρουστούμε σκληρά με την κυβέρνηση κάθε φορά που θίγονταν τα δικαιώματα του κλάδου. Το προηγούμενο διάστημα η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε :
·         αντιστάθηκε στην υποχρεωτική μετακίνηση των εκπαιδευτικών και την αύξηση του διδακτικού ωραρίου
·         κατήγγειλε ως απαράδεκτη την πολιτική των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων στην εκπαίδευση
·         υποστήριξε την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου με παιδαγωγικά κριτήρια και αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση και επιμόρφωση του εκπαιδευτικού, χωρίς τιμωρητικό χαρακτήρα
·         κατήγγειλε την ψευδεπίγραφη αξιολόγηση του Υπουργείου Παιδείας και απέδειξε ότι στην πραγματικότητα είναι ένα σχέδιο μισθολογικής καθήλωσης των εκπαιδευτικών και υποβάθμισης της επιστημονικής μας οντότητας. 
Συνάδελφοι, αυτήν την περίοδο, επιτακτική είναι η ανάγκη, να στηριχτεί η δύναμη εκείνη που αποδεδειγμένα στηρίζει τον κλάδο με τις θέσεις της, χωρίς ακρότητες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  Δ.Α.Κ.Ε  Καθηγητών Δ.Ε.




ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

1. ΒΑΘΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

3. ΔΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5. ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΝΝΑ

6.  ΚΕΧΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

7. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8. ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

9. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

10. ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

11. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

12. ΜΠΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

13. ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

14. Τ
ZΑΝΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

15. ΤΣΟΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


 Για την εξελεγκτική επιτροπή


1.ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου