Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μωραϊτάκης: Θα εκπροσωπήσω επάξια την αγορά . Ποιος είναι ο νέος βουλευτής της ΝΔ που θα αντικαταστήσει τον Ψυχάρη.


Στη Βουλή εξέχων συνδαιτυμόνας στην άνοδο και την πτώση του χρηματιστηρίου
 
Τη υπόσχεση ότι θα εκπροσωπήσει επάξια επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν, είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες, έδωσε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Επίσης διαβεβαίωσε τους επενδυτές, ομολογιούχους,τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλους όσους αδικήθηκαν, ότι θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε.


Τέλος ο κ. Μωραϊτάκης επισημαίνει ότι θα συνεργαστεί με όλους τους υπουργούς και τους φορείς «για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Who's is Who's?

O Αλέξανδρος Μωραϊτάκης είναι πρόεδρος των Ελλήνων χρηματιστών, του ΣΜΕΧΑ (Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών), βασικός μέτοχος της χρηματιστηριακής εταιρείας NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος οικονομολόγος που από το 1991 δραστηριοποιείται στα χρηματιστηριακά πράγματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Όπως καταγράφει ο ίδιος στο βιογραφικό του, γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα.  
Έχω ειδικές εργασιακές εμπειρίες επιπλέον σε θέματα συγχωνεύσεων, εξαγορών, αξιοποίησης ενεργητικού/ακινήτων επιχειρήσεων & οργανισμών, οργάνωσης τραπεζών, διεθνούς private banking, Επενδυτικής Τραπεζικής, Τραπεζικών Υπηρεσιών υποκαταστήματος, κτηματικών συναλλαγών, εκτιμήσεων ακινήτων κλπ.
 
και όπως ο ίδιος σημειώνει  στο βιογραφικό του…  
 
Από το 2004 (με μικρή διακοπή ολίγων μηνών) είμαι αιρετός τρεις φορές Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, ενώ διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, της ΕΧΑΕ, του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών, του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Παραγώγων και παλαιότερα αιρετός Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Πτυχιούχων ΑΣΟΕΕ. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ να αφυπνίσω τους αδρανούντες υπουργούς για την οικονομική κατάσταση της χώρας και να βοηθήσω τους συμπολίτες μου καθώς και όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας ώστε να έρθουν επενδύσεις και να βελτιωθούν τα δημοσιονομικά. Έχω μελετήσει από κοντά τα "μυστικά" όλων των διεθνών χρηματοοικονομικών κέντρων και διεθνών κέντρων υπηρεσιών και έχω έτοιμες για άμεση εφαρμογή υλοποιήσιμες λύσεις ανάπτυξης για αναβάθμιση της Ελλάδας σε διεθνές κέντρο υπηρεσιών υψηλής εγχώριας προστιθέμενης αξίας (τουριστικών, εμπορικών, εκπαιδευτικών, ιατρικών, ναυτιλιακών, χρηματοοικονομικών, logistics κλπ).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου