Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τι περιέχει ο Φάκελος της Γιατρού;;;

Νέα  αποκάλυψη  για  την  γιατρίνα  του  ΓΝΝΧ.
Τι περιέχει ο φάκελος της ;;
Σύμφωνα με πηγές μας από το υπουργείο Υγείας ο φάκελος της Γιατρού δεν περιέχει     πτυχίο!
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το υπουργείο, στο φάκελο βρέθηκε,  ότι το  αγροτικό  της   το  έκανε  στην  μονάδα  τεχνητού  νεφρού του  ΓΝΝΧ, με  απόφαση, όμως  του  τότε  Δ.Σ, το  μετέτρεψαν  σε  πρώτο  χρόνο  ειδικότητας!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή,  αντί  να  κάνει  4  χρόνια  ειδικότητας  έκανε  3!!!!!!!!!
Από το υπουργείο μας ενημέρωσαν,  ότι αυτό είναι η   δεύτερη καραμπινάτη παράβαση!! Δηλαδή  ελλιπής  χρόνος  πραγματικής  ειδικότητας!!!!!! 

Που  σημαίνει  ότι  δεν  εκπαιδεύτηκε  τον  κανονικό  χρόνο!!!! Δηλαδή,  όλοι  οι  γιατροί  κάνουν  4  χρόνια  πραγματικά   στην   ειδικότητα   κι η εν λόγος γιατρός  έκανε  3χρόνια ,  και  της  μετέτρεψαν  τον  ένα  χρόνο  αγροτικού  σε  ειδικότητα  και  η  πρόσθεση  βγάζει  4  χρόνια!!!!!!
Από το υπουργείο αυτή την  ΠΑΡΟΝΟΜΙΑ την αποδίδουν στο κομματικό κράτος που επικρατούσε τότε και την κομματική ταυτότητα που είχε και ψάχνουν τώρα  για  τα τότε  μέλη του ΔΣ!!!!!!  

Tα παραπάνω αν είναι νόμιμα ή όχι δεν το γνωρίζουμε. Περιμένουμε διάψευση. Μακάρι να είναι μια συνήθης επιστημονική πρακτική και όχι πολιτική. 
Είναι όμως  δηλώσεις από το υπουργείο, και εμείς δεν έχουμε τις ιατρικές και νομικές γνώσεις περί της ορθότητας τους. Απλά σε περίπτωση ορθότητας δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο διαβρωμένο, ήταν το σύστημα !!!!

Σεισμός   σεισμός  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ακόμη και όταν γράφαμε για βόμβα δεν περιμέναμε να έχει τέτοια ισχύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου