Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

η αυθαιρεσία και η ανοργανωσιά θα δημιουργούν πάντα προβλήματα, που ίσως φτάσουν και στη δική τους πόρτα.



Το Δ. Σ. Του Σωματείου Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Τραχηλίου – Παραμεριτών – Παρθενίου – Αγίου Λουκά – Αγίου Ιωάννη – Αγίου Γεωργίου  Θαρρουνίων – Κρεμαστού, συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 21/8/2014 σε ανοικτή συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα του Αγίου Λουκά με Θέμα την έγκριση της
 Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της δραστηριότητας Περιβαλλοντική αδειοδότηση μονάδας παραγωγής βιοαερίου με αναερόβια χώνεψη και ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιοαερίου ισχύος 250 ΚWe , της Trading Energy  στη θέση ΄΄ ΒΑΓΙΑ΄΄, Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λουκά  Δ. Κύμης – Αλιβερίου, Π.Ε. Ευβοίας.
     Το Σωματείο ομόφωνα αποφάσισε:
1. Συμπαραστεκόμαστε και είμαστε αρωγοί στον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Λουκά, στη θέλησή τους να μην γίνει η παραπάνω μονάδα στη θέση «Βάγια», μακριά από σκοπιμότητες από οποιουσδήποτε επιχειρούνται.
2. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και την αντιπολίτευση να πάρουν θέση στο συγκεκριμένο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής μας.
3. Η Δημοτική Αρχή  να προχωρήσει στον Χωροταξικό Σχεδιασμό του Δήμου μας, έτσι ώστε να μην επιχειρεί ο καθένας αυθαίρετα την οποιαδήποτε επένδυση μικρή ή μεγάλη όπου τον εξυπηρετεί, αλλά εκεί που οργανωμένα θα έχει επιλεγεί.
4. Τέλος καλούμε και τους άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής, άσχετα αν το πρόβλημα αυτό λόγω απόστασης δεν τους αγγίζει να πάρουν θέση, γιατί η αυθαιρεσία και η ανοργανωσιά θα δημιουργούν πάντα προβλήματα, που ίσως φτάσουν και στη δική τους πόρτα.
  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου