Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας υπογράφουν την δήλωση της Κ75. Δεν ξέρουν τι υπογράφουν ή δεν ξέρουν να διαβάζουν!!!


Προς ΠΑΣΟΚ Ευβοίας
Παιδιά κόφτε το δούλεμα !!!
Διαβάσαμε το κείμενο της κίνησης των 75. Θεωρούμε ότι είναι ένα πολιτικό κείμενο, το οποίο βάζει  κάποια πολιτικά ζητήματα και ζητά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλαγή πολιτικής, που  κατ’ εμάς  εντάσσεται στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Το κείμενο αυτό υπογράφετε από στελέχη από όλη την χώρα, τα οποία  ζητούν απεμπλοκή του ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ και θεωρούν,  για  ότι βιώνουμε φταίει η εφαρμοζόμενη πολιτική –τώρα το θυμήθηκαν  στην νεκροψία, αλλά τέλος πάντων!!- Θέλουμε να πιστεύουμε όμως, ότι  αυτά τα στελέχη, δεν είχα διοικητική θέση για την υλοποίηση αυτών των κυβερνητικών πολιτικών. Είχα αν θέλετε μια στάση αποχής στην καλύτερη περίπτωση.
Όμως από ορισμένα στελέχη της Εύβοιας που υπογράφουν το κείμενο θα θέλαμε να είναι λίγο ποιο σεμνά. Δεν μιλάμε για όλα τα στελέχη που έχουν υπογράψει το κείμενο. Μιλάμε για εκείνα τα στελέχη και θα τα παρακαλούσαμε να μην μας προκαλούν, με τις εκάστοτε στάσεις τους -μεταμορφώσεις τους, να τους θυμίσουμε ότι  στην κολυμπήθρα μια φορά μπαίνεις!!! 

Τους είδαμε όλα τα χρόνια να κάνουν την "νήσσα" και να μην βγάζουν ούτε μια ανακοίνωση κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής της κυβέρνησης ΟΚ πολιτική επιλογή τους !!! Ήθελαν να στηρίξουν αυτές τις πολιτικές. Τους είδαμε να συμπράττουν με το ποιο ακραίο εκφραστεί του νεοφιλελευθερισμού στις περιφερειακές εκλογές της Στερεάς Ελλάδας . Να τρέχουν  στις λαϊκές να μοιράζουν ψηφοδέλτια, να παίρνουν  θέσεις και να φωτογραφίζονται με τον κ. Μπακογιάννη, Οκ δικαίωμα τους, αυτή είναι η ζωή!!!   Τους είδαμε να παίρνουν θέσεις προέδρου περιφερειακού συμβουλίου,  να ψηφίζουν  και να υπογράφουν αποφάσεις στην περιφέρεια,  που είναι στην κατεύθυνση με αυτές τις κυβέρνησης οκ  δικαίωμά τους !!!  
 Αλλά παιδιά όχι και άλλο δούλεμα !!!  Το φτύσιμο που μας έχετε ρίξει τόσα χρόνια δεν χρειάζεται να έχει  συνέχεια, γιατί υπάρχουν και οι αντοχές στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου