Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η Δ.Ο.Ε. δεν απαντά στους "Πειρατές στην Εκπαίδευση" για τη μετάδοση από το ίντερνετ της 83ης ΓΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» έστειλαν από τις 28/5/2014 την παρακάτω επιστολή προς τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν λάβει απάντηση για την απ’ ευθείας μετάδοση της 83ης Γενικής Συνέλευσης μέσω ίντερνετ. Υπενθυμίζουμε ότι οι "Πειρατές στην Εκπαίδευση" εκπροσωπούνται στο συμβούλιο των αντιπροσώπων της ΔΟΕ και θα συμμετάσχουν στην 83η Γ.Σ.




Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εν όψει της 83ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ θα θέλαμε να σας επισημάνουμε:
1) Είναι απαραίτητη η απ’ ευθείας μετάδοση των εργασιών της 83ης Γ.Σ. της ΔΟΕ μέσω του διαδικτύου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς της Α’θμιας Εκπαίδευσης να παρακολουθήσουν τους αντιπροσώπους τους και τις εργασίες της Συνέλευσης, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Πιστεύουμε ότι η πρόταση αυτή χαιρετίζεται από την πλειοψηφία των συναδέλφων μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» στην περυσινή Γ.Σ. επιχείρησαν την απ’ ευθείας μετάδοση, αλλά διακόπηκε σχεδόν αμέσως, μετά από παρέμβαση συναδέλφων άλλων παρατάξεων με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν ενημερωθεί από πριν. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,σας δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε τεχνική ή άλλη λεπτομέρεια ή ερώτηση υπάρχει, σχετικά με τη μετάδοση των εργασιών της 83ης Γ.Σ., μέσα από τη σελίδα της ΔΟΕ στο ίντερνετ (doe.gr). Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ως «Πειρατές στην Εκπαίδευση» θα μεριμνήσουμε για την απ’ ευθείας μετάδοση μέσω άλλης σελίδας, με απλό τρόπο και μηδενικό κόστος. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία μέχρι τις 22 Ιουνίου 2014, ημερομηνία έναρξης της Γ.Σ.
2) Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ μπορούν να μεταδίδονται απ’ ευθείας μέσω της σελίδας της ΔΟΕ στο ίντερνετ, όπως περιγράφουμε και ανωτέρω, με μια απλή σύνδεση στο ίντερνετ. Είμαστε στη διάθεση σας για τη μετάδοση της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. από τη διαδικτυακή σελίδα της ΔΟΕ, ώστε οι συνάδελφοι μας σε όλη τη χώρα να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και με διαφάνεια, για τα προβλήματα που αφορούν στον κλάδο της Α’θμιας Εκπαίδευσης.
Με εκτίμηση,
Για τους «Πειρατές στην Εκπαίδευση»,
Θανάσης Γούναρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου