Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Χ. Παγώνης: Με λάσπη και πέτρες δεν πρόκειται να χτίσουμε ένα καινούργιο δήμο



Τη δική του απάντηση δίνει Χρήστος Παγώνης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ότι στέλεχος του συνδυασμού του είχε επαφές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.  

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 20 Μαΐου με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία υποστήριξε «Μεγαλοστέλεχος του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», εκ των εμπίστων του υποψηφίου δημάρχου Χαλκίδος, Χρήστου Παγώνη προσέγγισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα» στην Εύβοια, Ιωάννη Μάλιαρη, επιδιώκοντας να επιτύχει «κάτω απ' το τραπέζι» συμφωνία στήριξης του συνδυασμού του».

Η συνέχεια δόθηκε  σήμερα στο Ραδιο 1 και στο Μάνο Παπαμακάριο όπου σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Ιωάννης Μάλιαρης, μίλησε για ραντεβού που κλείστηκε στο γραφείο μεγάλου επιχειρηματία της Χαλκίδας. Στο ραντεβού  παρόντες ήταν ο επιχειρηματίας, ο Γιάννης Μάλιαρης και το στέλεχος του συνδυασμού. Ο Γιάννης Μάλιαρης φωτογράφησε "τον έμπιστο" του Χρήστου Παγώνη λέγοντας χαρακτηρίστηκα, ότι τα αρχικά του είναι Β. Κ. και μετακινήθηκε πρόσφατα στο συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Η συνέχεια δώθηκε με παρέμβαση του Χρήστου Παγώνη στο Ράδιο 1, ζητώντας του να εκφράσει τη θέση του απέναντι σε αυτά τα δημοσιεύματα.

Ο Χρήστος Παγώνης μίλησε ασίστολα ψευδή δηλώνοντας
"Η θέση μου είναι ότι κανείς από το συνδυασμό μου δεν έχει εξουσιοδότηση να κάνει επαφές με άλλες παρατάξεις εκτός από εμένα. Κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή, ούτε έχει συζητήσει με άλλες παρατάξεις και πόσο μάλλον με μία εγκληματική οργάνωση όπως είναι η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για έναν πόλεμο λάσπης και για πακτωλό χρημάτων που δίνονται στα ΜΜΕ."

Σε ερώτηση του Μάνου Παπαμακάριου αν θα ερευνήσει το γεγονός στο εσωτερικού του συνδυασμού του απάντησε ότι δεν το συζητά.  

Σε κάθε περίπτωση επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού ακόμη δεν έχει εκδοθεί

5 σχόλια:

  1. Γειά σου μεγάλε επιχειρηματία να χαίρεσαι τον Κ.Β, και να χαίρεσαι και τον συμπέθερό σου! Όπου βάζετε το χεράκι σας εσείς και η παρέα σας διαπρέπετε! Τώρα θα εξολοθρέψετε και τον Παγώνη με τις εξυπνάδες σας! Ας πρόσεχε κι αυτός, άξιος της μοίρας του είναι. Και μετά έρχεται οσονούπω και η δική σας εξολόθρευση. Ηγγικεν η ώρα. Οι βρωμιές πληρώνονται, υπάρχει και Θεούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρεα απο κρηπιδομα23 Μαΐου 2014 στις 4:11 μ.μ.

    με λασπη και πετρεσ δεν χτιζεισ χρηστακη, αλλα με χρηματοδοτιση απο τον γνωστο επιχειριματια κολητο του επισης γνωστου κυβερνιτικου που στιριζει ο ιδιοσ επιχειριματιασ χτιζεισ? τσηπα δεν εχεισ? που τα βρηκεσ τοσα λεφτα χρηστακη μ? στα ταρταρα θα πατε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ela- psifise pagoni...diladi,ton bil, tin lilian, ton tani, ton artzi,kai ton kedi...sismos sismos sosialismos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α Ι Γ Ι Α Ν Ν Η Σ. Χ Α Λ Κ Ι Δ Α24 Μαΐου 2014 στις 1:03 μ.μ.

    M Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Ο Ι Μ Α Λ..................Ν Α Β Α Σ Ι Σ Τ Ε Ι Σ Σ Ε Τ Υ Π Ο Υ Σ Κ Ο Υ Τ Ο Π Ο Ν Η Ρ Ο ΥΣ Κ Α Ι Ο Χ Ι Ε Ν Τ Ι Μ Ο Υ Σ Τ Ι Μ Ω Ρ Ο Υ Ν Τ Α Ι Χ Ρ Η Σ Τ Ο.......Π Α Ρ Α Σ Υ Ρ Θ Η ΚΕ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΜΠΗΣ. ΚΟΥΡΕΝΤΙ25 Μαΐου 2014 στις 1:54 μ.μ.

    ΓΛΥΚΑ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή