Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οικολόγοι έκλημα για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Εγκληματική χαρακτηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την ενιαία φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών, τονίζοντας πως «νοσηροί εγκέφαλοι θάβουν την επιχειρηματικότητα».

Τα καλύτερα tweets για το «ανάθεμα» Σεραφείμ στην πεολειχία

«Κατακλυσμός» σχολίων ξέσπασε στο Twitter, όπου ολοένα και περισσότεροι χρήστες τους διαδικτύου σατιρίζουν με τον δικό τους τρόπο το «ανάθεμα» του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στην πεολειχία.
Ο μητροπολίτης προηγουμένως είχε ταχθεί κατά της συγκεκριμένης σεξουαλικής πράξης με αφορμή δημοσιεύματα που την θέλουν υπεύθυνη για κρούσματα καρκίνου του στόματος.

Είναι βλασφημία να βρίζεις τα θεία;



Σε πρώτη φάση, το να βρίζεις τα θεία είναι κάπως αγενές. Όταν ο άλλος πιστεύει κάτι, δεν είναι ευγενικό να τον προσβάλλεις γι’ αυτό. Είτε πιστεύει στον θεό, είτε στον Αλλάχ, είτε στο ιπτάμενο τέρας, είτε στην παγκόσμια ειρήνη. Και κάθε πίστη είναι σεβαστή, ακόμα και χωρίς την παραμικρή απόδειξη.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αφίσα της Ημέρας


ΜΟΝΟ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ 'ΡΧΕΤΑΙ;

"...Ήδη σας το είπα. Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να 'ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου.
Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του.

Στα ύψη η ανεργία και η παιδική φτώχεια

Ραγδαία επιδείνωση της ανεργίας, κάθετη πτώση του διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιαίτερα ανησυχητικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την παιδική φτώχεια στην Ελλάδα, καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

Αγωγή κατά Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Χρυσή Αυγή: Απάντηση σε Σουλτς

Κανένας Ευρωπαίος παράγοντας δεν μπορεί να υβρίζει το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και να κρίνει την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.

Kύκλος παρεμβάσεων του Συμεών Κεδίκογλου για τα προβλήματα της υγείας



Ξεκινώ έναν κύκλο δράσεων και παρεμβάσεων, ώστε κατά το δυνατόν να λυθούν προβλήματα άλλοτε οξέα και άλλοτε πιο χρόνια στο χώρο της υγείας για το νομό μας, πέρα από τις μεγάλες και διαχρονικές προσπάθειες που αφορούν θέματα όπως το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, τον υγειονομικό χάρτη της χώρας κ.α.

Συνάντηση της Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας, του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Χαλκίδας, με τον Πανευβοϊκό Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων - Α.με.Α «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός».

Το Δ.Σ του Συλλόγου με επί κεφαλής την Πρόεδρο κ. Μερτζιάνη  Ειρήνη, ενημέρωσε την Επιτροπή  για την αποδεδειγμένη δραστηριότητα του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητας.

Σοφία Μούτσου: Ενυπογράφως, Απάντηση στο δήμο Καρύστου

Αγαπητέ Δήμε Καρύστου,
Αναγκάζομαι να προσφωνήσω τον Δήμο αφού η ανακοίνωση που με αφορά με ημερομηνία 27/9/2012 είναι ανυπόγραφη.
Κάτω από την πίεση των μεγάλων προβλημάτων που παραμένουν άλυτα και της δυσαρέσκειας των δημοτών για όσα δεν γίνονται, ο «Δήμος» δηλαδή προφανώς η δημοτική αρχή Καρύστου προσπαθεί σήμερα να γυρίσει «τη μπάλα» πάλι στην πρώην δημοτική αρχή Στυρέων.

Και... άλλη λίστα

Τρέμουν οι εκατοντάδες Έλληνες που από το ξέσπασμα της κρίσης αγόρασαν ακίνητα στα πιο ακριβά προάστια του Λονδίνου, στην προσπάθειά τους να βγάλουν τα χρήματά τους από τη χώρα.

"Φλόγες της οργής" είδε ο γερμανικός τύπος

Κυριαρχούν τα δημοσιεύματα για τη προχθεσινή γενική απεργία στην Ελλάδα. Η οργή των πολιτών για τα μέτρα λιτότητας στις χώρες της κρίσης μεγαλώνει και αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα.

REUTERS :Πάνω από 200εκ τα χρέη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τα δυο βασικά μέλη της κυβέρνησης συνασπισμού στην Ελλάδα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίζουν τη δική τους οικονομική κρίση'', αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Reuters. Το πρακτορείο τονίζει χαρακτηριστικά ότι οι δυο πολιτικές παρατάξεις είναι επιβαρημένες με χρέη που αθροιστικά υπερβαίνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ανακοίνωση πολιτικού συμβουλίου- γραμματείας συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ. για την συγκέντρωση των Α.Μ.Ε.Α

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με επικεφαλής την τ. βουλευτή κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παραβρέθηκε σήμερα στη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Α.Μ.Ε.Α.

Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΠΥ

Με ένα δελτίο Τύπου που έχει ως υπέρτιτλο "Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ", όλοι οι ιδιωτικοί φορείς που είναι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό, ανακοινώνουν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε από κοινού επίσχεση της παροχής των υπηρεσιών τους προς τον ΕΟΠΥΥ, από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου.

Καρχιμάκης: Δεν θα μου κλείσουν το στόμα με κατασκευασμένες λίστες

Άμεση και κατηγορηματική ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Καρχιμάκη για την αναφορά του ονόματός του στη λίστα του ΣΔΟΕ:
Το όνομα μου δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ. Είναι λίστα κατασκευασμένη. 

Ένωση εργαζομένων τσιμέντων Χαλκίδαςδεν μπορούμε να αποδεχτούμε καμία μορφή εκ περιτροπής εργασίας.



Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή σας, προσήλθαμε στη σημερινή 3η συνάντηση (28-9-2012), στο πλαίσιο της ενημέρωσης-διαβούλευσης σχετικά με το θέμα της εφαρμογής προγράμματος εκ περιτροπής εργασίας, προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε καμία μορφή εκ περιτροπής εργασίας.

Κλάους: Έξοδος από το ευρώ θα ήταν μία νίκη για τους Έλληνες

Την άποψη πως η έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη θα ήταν μία «νίκη για τους Έλληνες», εξέφρασε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους, ο οποίος σημείωσε παράλληλα πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε «θύμα» της νομισματικής ένωσης.

Αχ πατρίδα μου γλυκιά

Θλιβερά σκηνικά από την προχθεσινή πορεία..

Liberation: Λιτότητα χωρίς τέλος στην Ελλάδα

Οσο ανεβαίνει το ποσό του πακέτου μέτρων στην Ελλάδα τόσο αυξάνεται η κοινωνική αναταραχή, γράφει σήμερα η εφημερίδα Liberation, η οποία αναφέρεται στην προχθεσινή μεγάλη διαδήλωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «απάντηση στη νέα μαζική δόση λιτότητας», όπως αναφέρει.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ WWW.ZOUGLA.GR



«Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι.
 Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες ακίνητα στο Γαλαξίδι λόγω καταγωγής ανήκουν στην οικογένειά μου.

Τα βασικά μέτρα στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί

Αύξηση του φόρου καταθέσεων
Αύξηση του φόρου επί των τόκων των καταθέσεων από το 10% στο 15% φέρεται να περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων, επί των βασικών αξόνων των οποίων συμφώνησαν την Πέμπτη οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, μετά από τρεις ώρες σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Τινάζει στο αέρα την χρήση αερίου στα αυτοκίνητα με επιβολή φόρου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στήσιμο...!


Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την περίοδο 2012 – 2014 και των διαδικασιών κατάρτισής του.

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο, με κεντρικά θέματα την έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2012-2014 και ενημέρωση για την Ε΄Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020 από τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά  

Χρυσή Αυγή για τη συμφωνία των αντεθνικών μέτρων

Το θέατρο σκιών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έλαβε τέλος! Τα αιματηρά κι αντεθνικά μέτρα συμφωνήθηκαν, αλλά θα είναι τα τελευταία, καθώς αποτελούν το κύκνειο άσμα του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος.

Θετική εξέλιξη βλέπει η περιφέρεια για...



Θετική εξέλιξη υπήρξε για τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης  βάσει του εγγράφου της Γενικής Γραμματέως Δια Βίου Μάθησης σύμφωνα με το οποίο έχει εξασφαλιστεί από τον τακτικό  προϋπολογισμό 2012 

Πατριωτικό μας καθήκον να ξεπεράσουμε τους ευατούς μας



Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ευβοίας το οποίο περιέχει, όσα είπε ο Κωστής Χατζηδάκης στην συνέλευση του ΣΕΒ και μας καλεί να δείξουμε "πατριωτικό μας καθήκον να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας".
Αν η ΝΟΔΕ Ευβοίας, πιστεύει ότι τα δελτία τύπου ενός κόμματος, είναι οι δηλώσεις των υπουργών έχει καλώς. Αυτό αφορά την ίδια,  δείχνει την λειτουργία και τις ικανότητες των σημερινών περιφερειακών κομματικών πόρων, του πολιτικού συστήματος συνολικά και οχι μόνο της ΝΔ. Αυτοί είναι η αφορμή για αυτά που γράφουμε. 

Αυστηρή επιστολή του Συμεών Κεδίκογλου προς τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο Διοικητή ΙΚΑ για την κατάσταση στο ΙΚΑ Χαλκίδα;



Σας έχω απασχολήσει κατ’ επανάληψη, με τα μέσα που μου προσφέρει η θέση του βουλευτή, για τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  τα καταστήματα του ΙΚΑ στο νομό Εύβοιας και ιδιαίτερα αυτό της Χαλκίδας.

Δ.Σπανούδη: Πως ετοιμάζεται η παράδοση των σκουπιδιών στους μεγαλοεργολάβους μέσω των Φορέων Διαχείρισης

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με  ανακοίνωση, κατηγορεί τον Περιφερειάρχη ότι μεθοδεύει δοθεί  η διαχείριση των σκουπιδιών σε μεγαλοεργολάβους.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους εκφράζει ο Δ. Αναγνωστάκης με ανακοίνωση του ..


Ο βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης, χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, με αφορμή την 24ωρη γενική απεργία.

Το 2015 θα ολοκληρωθεί το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας




Σε ερώτηση του Βαγγέλη Αποστόλου, προς τον Υπουργό Υγείας για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΓΝΝ Χαλκίδας η οποία συζητήθηκε χθες στη Βουλή. Η ερώτηση έθετε τρία βασικά ζητήματα:

Μεγάλη η συμμετοχή στην πανεργατική απεργία χθες για τον Δ. Στρατούλη

Η πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου είχε σημαντική επιτυχία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις, που διοργανώθηκαν σε όλη τη χώρα, ήταν ιδιαίτερα μαζικές και μαχητικές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΔΑΣΕ

Τη διενέργεια διαχειριστικού έλεγχου σε βάθος πενταετίας στις αγροτικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ ζητά με επείγον έγγραφο του προς το ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος,

Ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για την ανέγερση του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας

Επιστολή προς τον αρμόδιο Υπουργό απέστειλε ο Συμεών Κεδίκογλου για την δημιουργία νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.
Σας παραθέτουμε ακριβώς την επιστολή του βουλευτή Ευβοίας κου Συμεών Κεδίκογλου:

Καλημέρα, Καλημέρα, Τυφλός στόχος;



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ (26/9)!

ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ! ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!
Το κάλεσμα πρόκληση για μια ενωτική ταξική απεργία πολιτικό σεισμό αύριο Τετάρτη (26/9) απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας.

Απεργία


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Αθωότητα των Μουσουλμάνων» και σύγκρουση των πολιτισμών

Χρήστος Ιακώβου
Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ)
Το καλοκαίρι του 1993, ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, Σάμιουελ Χάντινγκτον, παρουσίασε, με ένα άρθρο στο περιοδικό Foreign Affairs, την άποψη του σχετικά με τον μέλλον των διεθνών σχέσεων και τον επαναπροσδιορισμό της παγκόσμιας τάξης στην εποχή μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

«Βράζουν» στη ΔΗΜΑΡ για τους διαφωνούντες

Σκληραίνει η στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στους διαφωνούντες Οδ. Βουδούρη και Γ. Μιχελογιαννάκη. Ελλείψει διαδικασιών διαγραφής από το κόμμα, το ένα μετά το άλλο τα ηγετικά στελέχη τούς δείχνουν την... πόρτα της εξόδου. 

Der Spiegel: Η Τρόικα βλέπει δημοσιονομική απόκλιση €20 δισ.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημοσιονομική απόκλιση περίπου 20 δισ. ευρώ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι όροι για την χορήγηση επόμενης δόσης, σχεδόν διπλάσιο ποσό σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο προκαταρκτικά στοιχεία που έχει συλλέξει η τρόικα. 

Δήλωση εκπροσώπου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστου Ζώη με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας REAL NEWS


«Ο ελληνικός λαός που απειλείται με περαιτέρω εξαθλίωση από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα με μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ και την ενεργοποίηση της ρήτρας απόκλισης συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για

Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου στη Λακωνία



Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Λακωνίας προγραμματίζει με τη παρουσία , του βουλευτή κ. Αποστόλου Ευάγγελου υπεύθυνου του Τομέα Αγροτικών, τις ακόλουθες εκδηλώσεις για την Δευτέρα 24/9/2012:

Ζεμπίλης: Προειδοποιεί το κλείσιμο του Δήμου είναι κοντά αν ….



Η ασφυκτιούσα τοπική αυτοδιοίκηση και οι προβλέψεις που επιβεβαιώνονται.  
Στο δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή την πρόσφατη διήμερη κινητοποίηση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για  το μείζον θέμα της οικονομικής κατάστασης από την επιπλέον περικοπή κατά 30% στους ήδη

Πρόβλημα το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία

του Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη
Το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία εξελίσσεται σε σημαντικό πρόβλημα για πολλούς δήμους, συμπεριλαμβανομένων και των δήμων της Εύβοιας, εξαιτίας και της μεγάλης τους οικονομικής δυσπραγίας.

Ένα κουίζ έβαλε ο Συμεών Κεδίκογλου και αναρωτήθηκε αν πράγματι κάτι αλλάζει



Ένα κουίζ  έβαλε ο Συμεών Κεδίκογλου και αναρωτήθηκε αν πράγματι κάτι αλλάζει, όπως είχε πει λίγο πριν ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. στη χθεσινή εκπομπή της ΕΤ3 όπου συμμετείχαν:

Δ. Αναγνωστάκης: Το ΚΚΕΔεν έχει το δικαίωμα να διαστρεβλώνει και να αλλοιώνει την ουσία των επιχειρημάτων μου.



Το δικαίωμα στην κριτική το έχουν όλοι. Και φυσικά οι φίλοι του ΚΚΕ που έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση για να με επικρίνουν με αφορμή την ομιλία μου στη Βουλή, την περασμένη Πέμπτη ( 22/09/12), σχετικά με τις αποζημιώσεις όσων τα καταστήματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων.

Δ. Πιπεργιάς:Η λάσπη τους δεν με αγγίζει.



«Η επικοινωνιακή διαχείριση της κυβερνητικής αδυναμίας (σκόπιμης  η μη) να φορολογήσει  τα  κεφάλαια   που -  ενώ δεν δηλώθηκαν  ούτε  φορολογηθήκαν  -   διέφυγαν στο εξωτερικό, την οδηγεί σε πολιτικό κανιβαλισμό.
Η αναφορά του ονόματος μου σε  λίστα Βουλευτών που μεταβίβασαν ποσά άνω των 100.000 Ευρώ στο εξωτερικό και η μετονομασία της από αρκετά  Blogs  σε λίστα των  «πολιτικών  που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό»

Οι 32 πολιτικοί που ξεσκονίζει το ΣΔΟΕ

Στο επίκεντρο της έρευνας του ΣΔΟΕ για τους 32 πολιτικούς βρίσκονται ΤΡΕΙΣ πρώην υπουργοί της ΝΔ και ΕΝΑΣ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ! Ακόμη ερευνώνται περιφερειάρχες (δύο της Βορείου Ελλάδας), πρώην νομάρχες και …δήμαρχοι, ο ένας μεγάλου δήμου του Λεκανοπεδίου με θεσμική θέση!

Διάλογος με ένα φίλο .....

-Καλά ρ’εσύ φίλε Πάνο, για πες μου κάτι, αν αύριο μας πουν εδώ στο γραφείο να δουλεύουμε μέχρι τις 10 το βράδυ, μας κόψουν κι ένα μισθό πέντε κατοστάρικα, μας πουν να ερχόμαστε και το Σάββατο, εσύ θα το κάνεις;
- Και τι θέλεις να κάνω, μου απαντά ο Πάνος. Τι μπορώ να κάνω; Να πατήσω πόδι; Έχουμε ένα συρτάρι γεμάτο βιογραφικά που περιμένουν διατεθειμένοι να κάνουν ακόμα χειρότερα.