Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος -επικίνδυνος- ιός κυκλοφορεί στο Facebook

Ένα νέο και άκρως επικίνδυνο malware (ιός) έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο και εμφανίζεται στους χρήστες με την μορφή μηνυμάτων σχετικά με ένα υποτιθέμενο «ενδιαφέρον αρχείο».

Οι Γάλλοι της Lafarge βγάζουν στο εξωτερικό 62 εκατ. ευρώ από την ΑΓΕΤ! Ουσιαστικά η εταιρεία μένει «χωρίς ταμείο»


«Μαγική εικόνα» αποτελεί ο ισολογισμός της Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ- Ηρακλής του Γαλλικού Ομίλου LAFARGE, καθώς οι Γάλλοι θα βγάλουν αφορολόγητα στο εξωτερικό κεφάλαια 62 εκατ. ευρώ.

Συζητήθηκε στη Βουλή ερώτηση του Δημήτρη Αναγνωστάκη για τα προνοιακά επιδόματα


Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με τα προνοιακά επιδόματα που καταβάλλονται σε χιλιάδες δικαιούχους. Επίσης στην Επίκαιρη Ερώτηση οι αρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών,

Αξονικός φωτισμός στη Νεοφύτου (από την πλ. Αγοράς έως και τον Αγ. Δημήτριο)


Σε συνέχεια της -από τις 24 Ιουνίου- αποξήλωσης των στύλων ηλεκτροφωτισμού στην οδό Νεοφύτου, από το ύψος της πλατείας Αγοράς έως και της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου,
τα συνεργεία του Δήμου, την προσεχή Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσουν στην εγκατάσταση αξονικού φωτισμού.

Ενισχύουμε αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες


Καλημέρα, Καλό μήνα


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο

Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της κυβέρνησης. 
Δεν θα πιστεύετε αυτά που βλέπετε και ακούτε…

Τίτλοι τέλους και για το Τ.Τ.

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τον ξαφνικό θάνατό του επέλεξε η κυβέρνηση σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ)

Τιμή για τον τόπο μας ο παραολυμπιονίκης Χρήστος Ταμπαξής

Σημαιοφόρος της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας 
Ενας σπουδαίος αθλητής αλλά και άνθρωπος-υπόδειγµα για την υπερνίκηση των δυσκολιών, ο δύο φορές Παρα-Ολυµπιονίκης Χρήστος Ταµπαξής, περνάει τα καλοκαίρια του με την οικογένειά του και αθλείται στον Αλμυροπόταμο εδώ και πολλά χρόνια.

Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους αρχαίους Έλληνες

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν. H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε... "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων" .

Ο Μιχελάκης ενάντια στον φόρο ακινησίας στα ΙΧ

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «οφείλει να αποτρέψει μια οφθαλμοφανή κοινωνική αδικία, αφού το σχεδιαζόμενο «τέλος ακινησίας οχημάτων» θα λειτουργήσει ως ένα ακόμη «χαράτσι» επιβαρύνοντας αποκλειστικά και μόνο τα ασθενέστερα ελληνικά νοικοκυριά».

Δήμοι: Διήμερο λουκέτο μετά τον «αγιασμό»

Tελικά, ούτε η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε τα 35 εκατ. ευρώ Σταϊκούρα από τα ΠΟΕ, αλλά ούτε και η παρουσία Στυλιανίδη στη σύναξη των «γαλάζιων» δημάρχων κατάφεραν να σταματήσουν «τη βραδυφλεγή βόμβα» που μπήκε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη μείωση των ΚΑΠ κατά 30%.

Τα συμπεράσματα από τη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θήβα για το μέλλον της ΑΤΕ


Θολό το τοπίο για τον αγροτικό κόσμο - για να ξεκαθαρίσει απαιτεί εθνική συμμαχία με όλους τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές

Περιοδεία κλιμακίου ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΡΕΙΡΩΣΗΣ στη καμένη περιοχή


Κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο όποιο συμμετείχαν η περιφερικός σύμβουλος ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ, ο δημοτικός σύμβουλος ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ και αλλά στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ την Τετάρτη 29-8 και την Πέμπτη 30-8 περιόδεψαν σε όλη την καμένη περιοχή του δήμου Κύμης Αλιβερίου και συζήτησαν με τους κατοίκους της.

Συνάντηση του Κλέαρχο Περγαντά με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ)


Συνάντηση είχε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς, με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ Γιώργο Γιαννούση στο Υπουργείο. 

Καλημέρα


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ:Ο πρωθυπουργός απαιτεί από το λαό να σκύψει το κεφάλι

"Ο πρωθυπουργός απαιτεί από το λαό να σκύψει το κεφάλι στα νέα άγρια μέτρα ώστε να χρεωκοπήσει μέσα στο ευρώ και όχι με δραχμή" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.
"Στα διλήμματα και στους εκβιασμούς των κομμάτων της ΕΕ ο λαός μπορεί να απαντήσει μόνο:

Βούλιαξε τη μετοχή του Τ.Τ η δήλωση Στουρνάρα και ανεστάλη η διαπραγμάτευση της

Πανικό δημιούργησε στο επενδυτικό κοινό η δήλωση του Γ. Στουρνάρα ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν είναι βιώσιμη τράπεζα με αποτέλεσμα από το άνοιγμα της συνεδρίασης, να πωλούνται εκατοντάδες χιλιάδες μετοχές του Τ.Τ και  η μετοχή του να βρίσκεται στο limit down.

Σοκ και δέος για τους αδύναμους: Χάνονται όλα τα δώρα, ψαλιδίζονται παροχές, καταργούνται εποχικά επιδόματα

Πλήρη κατάργηση όλων των δώρων που έχουν απομείνει σε συνταξιούχους και εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα. Αυτό ισοδυναμεί με απώλειες 800 ευρώ από τις κύριες συντάξεις, δύο συντάξεις λιγότερες για τις επικουρικές και αφαίρεση 1000 ευρώ μεικτά από τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ.

Σκάνδαλο η εκποίηση της ΛΑΡΚΟ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η εκποίηση της ΛΑΡΚΟ αποτελεί μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σκάνδαλο καθώς το εργοστάσιο αποτελεί πηγή οικονομικής ζωής επεσήμανε κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στη Λάρυμνα.

Κ.Μαρκόπουλος: Στουρνάρα, θα λογοδοτήσεις!

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. 
«Ο κ. Στουρνάρας είναι άξιος μαθητής του κ. Σημίτη και του κ. Παπαντωνίου.

12 Σεπτεμβρίου η πρώτη απεργία με το πρώτο κουδούνι


ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Αγώνας για τα προβλήματα στα σχολεία

Συνάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με το ΔΣ της ΔΟΕ
Συνάντηση με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) είχε, χτες στον Περισσό, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Μετά τη συνάντηση, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δήλωσε:

Ανακοίνωση της Κ.Ο. Ν. Ευβοίας του ΚΚΕ για τις πυρκαγιές


Η Νότια Εύβοια ξανακαίγεται.
Χιλιάδες στρέμματα δασικών και καλλιεργήσιμων εκτάσεων, χιλιάδες ελαιόδεντρα, εκατοντάδες οικόσιτα και άγρια ζώα, οικήματα στο Πυργί, Αυλωνάρι, Οχτωνιά, Μαντράκι, Περιβόλια, Αχλαδερή, Κάλαμο, Πετριές έγιναν στάχτη.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δείτε το πανέξυπνο πουλί που ψαρεύει ....

Δείτε ένα πανέξυπνο πουλί να ψαρεύει χρησιμοποιώντας ξανά και ξανά το δόλωμα του μέχρι να "πιάσει" τον στόχο του με τρόπο που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι ψαράδες . Απολαύστε το video...

Β. Αποστόλου ;Ήξεις αφίξεις από το Υπουργείο Ανάπτυξης και αναμονή απάντησης από το Υπουργείο Εσωτερικών στην ερώτηση (1/8/12) για τον διπλοθεσίτη της ΑΝΔΙΑ:


Το Υπουργείο Εσωτερικών απαντά ότι έχει κοινοποιήσει προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τα με αρ.πρ. 31477/10.08.12 & 31523/13.08.12 έγγραφα και μόλις απαντηθούν θα ενημερωθεί η Εθνική Αντιπροσωπεία
Το Υπουργείο Ανάπτυξης στην απάντησή του:

O Εισαγγελέας κ. Γ. Πεπόνης καλεί να καταθέσουν Κατσέλη, Αρσένης και Βάσω Παπανδρέουγια για το ΔΝΤ

Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη είναι η πρώτη από τους πέντε μάρτυρες που καλείται να καταθέσει τη Δευτέρα στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη,

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει τουε επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.Ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία, σε συνθήκες αντίξοες τόσο για την δημόσια Παιδεία, όσο και για τις ελληνικές οικογένειες.

Ενημέρωση και εξετάσεις αίματος στο πλαίσιο της πρόληψης και στα Λουκισια


Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες τους, ο Τομέας Υγείας και το Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων διοργανώνουν προγράμματα προληπτικής ιατρικής με ομιλίες και εξετάσεις αίματος σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Χαλκιδέων .

Συμβολικό «λουκέτο» αύριο και στο Δήμο Χαλκιδέων

Αύριο (Πέμπτη 30 Αυγούστου) οι Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων θα παραμείνουν κλειστές, κατ’ εφαρμογή σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας σε ένα συμβολικό μα και προειδοποιητικό «λουκέτο», μήνυμα διαμαρτυρίας και από κοινού διεκδίκησης ενάντια στη δυσβάστακτη οικονομική πολιτική της

Αναφορά Σ. Κεδίκογλού για τις πυρκαγιές στην Κύμη


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου προς τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών, Αγροτικής ανάπτυξης, Δημόσιας Τάξης (Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας)

Βενιζέλος και Κουβέλης ας σταματήσουν να μας "δουλεύουν " και ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες ...


Μιλώντας χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε τα  εξής:
 "Θέλω να είμαι πολύ καθαρός. Η χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγηθεί σε κυβερνητική κρίση, σε νέα περίοδο εσωτερικής πολιτικής αβεβαιότητας και αδράνειας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να συμπεριφέρεται ως Πρωθυπουργός μιας μονο- κομματικής κυβέρνησης..

Πιθανές ρυθμίσεις στον " Νόμο - Κατσέλη"

xatzidakisΤην πιθανότητα στις διατάξεις του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών - γνωστός κι ως "νόμος - Κατσέλη"- να ενταχθούν κι άλλες κατηγορίες δανειοληπτών, εξετάζει η κυβέρνηση.

Απίστευτος διάλογος Πιπιλή - Δήμα

Αίσθηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους στην Βουλή η έντονη διαφωνία σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ του νεαρού Βουλευτή της ΝΔ Κορινθίας κ. Χρ. Δήμα και της Βουλευτού Α' Αθηνών κας Φωτεινής Πιπιλή με αφορμή το στρατόπεδο Κορίνθου.
Ολόκληρος ο διάλογος

Κακλαμάνης: "Στελέχη της ΝΔ υπονομεύουν την υποψηφιότητα μου"

Την αποκάλυψη ότι στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας τηλεφωνούσαν μέχρι και χθες σε μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και χαρακτήριζαν ακατάλληλη την υποψηφιότητα του για τη θέση του Γραμματέα έκανε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Άγριο άδειασμα σε Σαμαρά και τρικομματική απο Μερκέλ

«Ματώνει η καρδιά σου , όταν βλέπεις μειώσεις συντάξεων για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους» στην Ελλάδα,  υπογράμμισε με έμφαση η ‘Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του προγράμματος «Διάλογος για το μέλλον της Γερμανίας», που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα.

H Ξανθιά Αγκέλα Στόουν


Στρατηγική έντασης αντί απαντήσεων από την περιφερειακή αρχή


Το δόγμα «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα» επιστράτευσε προχθές η περιφερειακή αρχή, συνεπικουρούμενη και από αρκετούς συμβούλους της μειοψηφίας, αντιδρώντας σε ερώτηση που έγινε στον Περιφερειάρχη από την εκπρόσωπο του Αυτοδιοικητικού κινήματος, Δέσποινα Σπανούδη.

Έκκληση του τέως δήμαρχου Αυλώνας Δημήτρη Κατσούλη προς τους βουλευτές του νομού για να παρέμβουν στην κυβέρνηση για την άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή

Ο τέως Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης με επιστολή που απευθύνει στους Βουλευτές του Νομού και στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει τους άμεσους κινδύνους για νέες φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την Πυρκαγιά των προηγουμένων ημερών

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον προεδρείο της ΔΟΕ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Φώτης Κουβέλης και η υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ, βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με το διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ).

Σ. Κεδίκογλου:εκφράζω την αντίθεσή μου με την τροπολογία για Α.Α.Υ. και Τ.Α.Α.


Πληροφορήθηκα ότι στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης  που συζητείται σήμερα, κατατέθηκε  άσχετη με αυτό τροπολογία που φέρει τις υπογραφές των υπουργών Παιδείας και Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με αυτή δίδεται στις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες  (Α.Α.Υ.) και τα τμήματα αμειβομένων αθλητών (Τ.Α.Α.)

Ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για την νέα περικοπή των τακτικών πόρων από τους Δήμους.


Μετά τη νέα περικοπή των τακτικών πόρων της Αυτοδιοίκησης που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση καθίσταται ορατή η άμεση κατάρρευση πολλών από τους Δήμους της χώρας, ενώ γενικότερα το πλαίσιο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης στη χώρα καθίσταται ασφυκτικό.

Το οδοιπορικό του κλιμακίου ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ Ευβοίας στα καμένα της Κύμης.


Ο σταθμός της πυροσβεστικής Αλιβεριου ηταν ο πρωτος μας σταθμός, για να ακούσουμε γνώμες εντυπώσεις και παρατηρήσεις των βαθμοφόρων του σώματος Και να συγχαρούμε τους πυροσβέστες για το επίπονο και καλά συντονισμένο έργο τους.

ΠΑΣΚ Καθηγητών ΔΕ: Οι προκηρύξεις για επιλογή σε θέσεις υπευθύνων, που θυμίζουν άλλες εποχές


Καταμεσής του Καλοκαιριού, σε μια περίοδο που δε λειτουργούν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται μακριά από τα αστικά κέντρα χωρίς να έχουν όλοι τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος προέβη σε άλλη μια ενέργεια που θυμίζει άλλες εποχές.

Σωματείο Τσιμέντων καλεί τα μέλη του σε Γ. Συνέλευσης για την συμπεριφορά της ΑΓΕΤ


Η  ΑΓΕΤ- LAFARGE συνεχίζει την επιλεκτική εχθρική συμπεριφορά της, αποκλειστικά και μόνο απ’ όλο τον όμιλο, κατά των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας.

Καλημέρα!!!


Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εν αναμονή της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για το μνημόνιο

Την πρότασή του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο μνημόνιο αναμένεται να καταθέσει εντός της εβδομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Χατζηδάκης επιβεβαιώνει: Ειδικές οικονομικές ζώνες σχεδιάζει η Ελλάδα

Ειδικές οικονομικές ζώνες για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας της από την ύφεση σχεδιάζει να δημιουργήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μίλησε σε συνέδριο.

Επίκαιρη ερώτηση του Κ. Μαρκόπουλου για τις βραχονησίδες

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά διευκρινήσεις για την πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει προς πώληση ελληνικά νησιά.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο λάδι

Στην ανάκληση νοθευμένου ηλιελαίου, το οποίο διακινούνταν ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά από καταγγελία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου.

Αναστολή λειτουργίας εταιρείας εμφιαλωμένων νερών

Στην αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης «Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.» (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου) προέβη ο ΕΦΕΤ μετά τη δέσμευση 110.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού, λόγω ύπαρξης παθογόνου βακτηρίου.