Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ήρεμες Ελληνικές καλοκαιρινές βραδιές να έχουμε όλοι μας!! Καλό ΠΣΚ


Οι εχθροί του λαού κατά της Βούλας

Συμφωνώ ότι φασίστες με την βούλα δεν χωράνε σε ολυμπιακές αποστολές που εκπροσωπούν μια χώρα όπως η Ελλάδα.
Όμως τόσα χρόνια που ακουγόταν πολύ χειρότερα ρατσιστικά-ακραία εθνικιστικά λόγια από διάφορους-διάφορες αθλητές μέλη των ελληνικών ολυμπιακών μας αποστολών γιατί κανείς παράγοντας ποτέ δεν είπε τίποτα;

Σχέδιο καθαίρεσης του Νίκου Φωτόπουλου από την ΠΑΣΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Της Βασιλικής Σιούτη 
 Σχέδιο καθαίρεσης  του  προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου εξυφαίνεται εδώ και αρκετό καιρό στην Ιπποκράτους.  Η  πρώτη απόπειρα πάντως, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, απέτυχε.

Έτσι τιμούν οι Βρετανοί την Ολυμπιακή Φλόγα!

Το ζητούμενο είναι κατά το πόσον έχουν κατανοήσει οι κάτοικοι στην Γηραιά Αλβιόνα τις αξίες αλλά και την ιστορία που κουβαλάει το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, ένας βρετανός (για την ακρίβεια σκοτσέζος), θεώρησε πως θα απολάμβανε καλύτερα το τσιγάρο του, ανάβοντάς το με την Ολυμπιακή Φλόγα!

Ανακοινώθηκαν οι γραμματείς των περιφερειών. Σώθηκε η Πόπη!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται έκανε τα χατίρια του Γ. Παναγιωτακόπουλου και "σώθηκε"  η Πόπη Γερακούδη, ενώ φαίνεται να ισχύει το 4 2 1 στην μοιρασιά των γραμματέων.
Τους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Συγκεκριμένα, καθήκοντα Γενικών Γραμματέων ανά Περιφέρεια αναλαμβάνουν οι:

VPRC: Καταρρέει η τρικομματική

Από τον πρώτο μήνα της στην κυβερνητική εξουσία η κυβέρνηση των  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ χάνει την όποια λαϊκή υποστήριξη είχε την πρώτη εβδομάδα. 
Όπως δείχνει η έρευνα κοινής γνώμης που διενήργησε η VPRC και δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Η Ελλάδα Αύριο, οι ερωτώμενοι απαντούν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση (64%) ενώ μόνο 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

Η Νατάσα Κέλερ, το tweet και οι ξυπόλυτοι Έλληνες

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από νωρίς το πρωί από υποτιθέμενο tweet της σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ.
Αυτό που υποτίθεται ότι έγραψε η αθλήτρια είναι ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ..., για να μην μας ζητήσουν δανεικά».

ΔΗΛΩΣΗ τ.ΑΝΥΠΕΘΑ Γ.Στ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

Ο τ. Αναπλ. Υπουργός Άμυνας, Πρέσβης ε.τ κ. Γ. Στ. Γεωργίου, με αφορμή την παραίτηση του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Κων/νου Ζιαζιά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τα κουνούπια της Ολυμπιακής Επιτροπής με την απόφασή τους αυτή, μοιάζουν με τον Χίτλερ στους Ολυμπιακούς του 1936. Ο ίδιος ρατσισμός από την ανάποδη πλευρά.

Πλαφόν 5.000 ευρώ στις αποδοχές των κρατικών αξιωματούχων

Πλαφόν 5.000 ευρώ βάζει η Κυβέρνηση στις μικτές μηνιαίες αποδοχές των κρατικών αξιωματούχων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπέγραψε Υπουργική Απόφαση με την οποία μειώνονται οι αποδοχές των Γενικών Γραμματέων και Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων, των Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Στελεχών της Αυτοδιοίκησης.

Μαζική φορείς Αλιβερίου: Δεν θα αποφασίζουν άλλοι για εμάς και τα παιδιά μας, θα μας βρουν όλους από κοινού μπροστά τους.

Δηλώνουμε την έντονη αντίθεση μας στην προτεινόμενη χωροθέτηση και κατασκευή κινητής μονάδας ανακυκλώσιμων υλικών και κομποστοποίησης στα ΚΡΙΕΖΑ στη θέση ΛΑΚΑΠΕΤΡΕΣΑ που σκοπό έχει την υποβάθμιση της περιοχής μας.

 

ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ: Στήριξη του Ν. Ευβοίας από την κυβέρνηση της Ν.Δ.


Την στήριξη της προς το νομό Ευβοίας έδειξε έμπρακτα ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς και η παράταξη της Ν.Δ. καθώς επέλεξε στελέχη του νομού μας για θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση και στις Γ.Γ. των υπουργείων.

Πιο συγκεκριμένα στην κυβέρνηση,

Α. Τσίπρας: Εξακολουθείτε κ. Πρωθυπουργέ να επιμένετε στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου μετά τις ομολογία του κ. Ρουμελιώτη;

Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα,  συνοδεύεται από νέες απαιτήσεις και νέους εκβιασμούς για λήψη επώδυνων μέτρων. Με τις ιδεολογικές τους εμμονές, οι εκπρόσωποι της τρόικα, συνεχίζουν τον ίδιο καταστρεπτικό «μονόδρομο», που έχει φέρει ένα βήμα πριν το κοινωνικό και οικονομικό κραχ, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Η Παπαχρήστου προκαλεί ... παρενέργειες στη ΔΗΜΑΡ!

Η Παπαχρήστου προκαλεί ... παρενέργειες στη ΔΗΜΑΡ!

Σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη θέση της  ΔΗΜΑΡ ήρθε ο Βουλευτής Εύβοιας του κόμματος,  Δημήτρης Αναγνωστάκης. 
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μιλάει στην προσωπική του σελίδα για την απόφαση που θέτει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου και γράφει:

"Διαφωνώ με κάθε μορφή βίας και κάθε τύπο ρατσισμού.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Nέα Αθλήτρια εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Ειρήνη Κοκκιναρίου

Το όνομα της πρωταθλήτριας των στιπλ, Ειρήνης Κοκκιναρίου βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα εννέα αθλητών που έχουν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στους τρίτεκνους

Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από τους Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β’ Αθήνας, Λίτσα Αμμανατίδου, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και Μιχαλάκη Νίκο, βουλευτή Καρδίτσας, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα.

Τα πάνω - κάτω στη Βουλή φέρνει ένσταση για τις εκλογές

Ένσταση με την οποία ισχυρίζονται ότι οι εκλογές στις 17 Ιουνίου έγιναν με βάση την απογραφή του 2001 και όχι του 2011 με αποτέλεσμα τη λανθασμένη κατανομή των βουλευτικών εδρών κατέθεσαν δύο πολίτες στο Εκλογοδικείο.
Eφόσον γίνει δεκτή η συγκεκριμένη αίτηση θα βρεθούν στον αέρα συνολικά 15 βουλευτές από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ σε δέκα διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου! ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ TWITTER

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου!Aποκλείστηκε η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε με ρατσιστικό σχόλιο της στο twitter. H αθλήτρια αποκλείστηκε τελικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με απόφαση του προέδρου της  ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει:

Γ. ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ


Το κείμενο που ακολουθεί δεν επιχειρεί ασφαλώς να «επιλύσει» αλλά να συμβάλλει στον διάλογο που εσχάτως και κυρίως με πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών αρχίζει να εξελίσσεται και που αφορά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Καρυστία και ειδικότερα στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Αλλά και αν αυτό είναι εφικτό γιατί όχι και στην προώθηση της επίλυσής του.

Καλημέρα. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

- Δώσαμε-δώσαμε, -Eνδώσαμε-ενδώσαμε!!!


Ο Κλίντον τους βγήκε από τα αριστερά!!

Από τα αριστερά βγήκε ο Κλίντον στον Σαμαρά. On camera, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός του έλεγε τα τετριμμένα περί ανάπτυξης και ευρωπαϊκής αλληλεγγύης (!!!), ο Κλίντον μίλησε για τους Έλληνες πολίτες

50 εργαζόμενοι δούλευαν με αδήλωτη εργασία

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις αποθήκες της εταιρείας Transcombi Express AE, περιοχή Σχηματαρίου, στις 7/7/2012, από την Κοινωνική Επιθεώρηση Θήβας με την παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Σταθά Γιάννη και μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θήβας.

Ερώτηση του Β. Αποστόλου για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ


Εδώ και μήνες η ΑΤΕ , η τελευταία ουσιαστικά τράπεζα που ελέγχει το Δημόσιο, οδηγείται σε χρεοκοπία . Ειδικά μετά το κούρεμα των ομολόγων της και τον αποκλεισμό της από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης η καθαρή της θέση διαμορφώνεται αρνητική , γι  αυτό και δεν έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του ισολογισμού της  του 2011 .

Διαμαρτυρία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον νέο Γραμματέα του Υπ. Δημόσιας Τάξης

Δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, Βουλευτή Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την τοποθέτηση του Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ Συμφωνία κυβέρνησης - ΕΤΕπ


Σε συμφωνία για την επανέναρξη των δανειοδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) προς την Ελλάδα, για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ)και έργων υποδομής κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της αποκατάστασης ΧΑΔΑ «ΒΟΥΚΟΛΙΑ» Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας,


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηµατοδοτείται από το ΕΣΠΑ, το έργο της αποκατάστασης ΧΑΔΑ «ΒΟΥΚΟΛΙΑ» Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, µε προϋπολογιστώ 261.000 €,

Πήγαν πλατεία...


Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο κατά της φοροεπιδρομής στην Πλατεία Αγίου Νικολάου –Χαλκίδα  την Δευτέρα 23/7/2012 στις 8,30 το βράδυ.
Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν οι φορείς που στηρίζουν τις προτάσεις για αλλαγή της φορολόγησης των φυσικών προσώπων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων.

Ερώτηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργίας Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας ο Β. Αποστόλου


Ο τομέας Υγείας στην Εύβοια οδηγείται τα τελευταία χρόνια σε αποσύνθεση. Δεν είναι μόνο η ανεπαρκής κάλυψη των νευραλγικών για την υγεία των κατοίκων θέσεων νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού αλλά και η ελλιπής χρηματοδότηση που δεν επιτρέπει τη κάλυψη στοιχειωδών λειτουργικών αναγκών .

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ στους απεργούς της Χαλυβουργικής, με δακρυγόνα και χημικά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και με την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιάννη Σταθά.

Ζέστη!!!


Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων»

Στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» μπορούν να συμμετέχουν και οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη μεταξύ των οποίων η δωρεάν προβολή μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Γ. Μηλιός: Η ΝΔ ξεψαχνίζει κείμενα με σκοπό τη διαστρέβλωση

Φαίνεται ότι τα στελέχη της ΝΔ, αφού απαλλάχτηκαν από τον μπελά της επαναδιαπραγμάτευσης και αφού και πάλι εναπέθεσαν τη διακυβέρνηση της χώρας στην τρόικα, βρήκαν χρόνο να ανατρέχουν στα παλιά κείμενα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απομονώνουν φράσεις και να επιδίδονται σε άκρατη λασπολογία... 

ΔΗΜΑΡ Ερώτηση Προς τους κ.κ. Υπουργούς , Εσωτερικών , Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης


Για τον αποκλεισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τα κοινοτικά συγχρηματοδοτούμενα κοινωνικά προγράμματα του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου» η ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στους υπουργούς.
Σύμφωνα με την συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόϊκα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μένει εκτός κοινοτικής χρηματοδότησης.

Ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου για την προστασία από τη μετάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου μέσω μετάγγισης αίματος


Στις 9 Ιουλίου ξεκίνησε η επιδημία του Ιού του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ, την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και το σχέδιο προετοιμασίας του 2012 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε, το ΣΚΑΕ εισηγήθηκε την άμεση εφαρμογή ελέγχου του αίματος με ΝΑΤ.

Επιστολή του Συμέων Κεδίκογλου προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία


Επιστολή έστειλε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Υγείας τους ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου στο σύλλογο των πασχόντων από μεσογειακή αναιμία, θέλοντας να τους διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους, με την ευκαιρία ερώτησης που κατέθεσε για θέμα που αφορά πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας.

ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ Θα απαντήσετε κ. Τσίπρα;


Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του, Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης, ανήμερα της Μαύρης Επετείου της εισβολής του Αττίλα.

Αιτήσεις για δωρεάν σίτιση φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13

Να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου ή του ΤΕΙ που σπουδάζουν καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να σιτίζονται το ακαδημαϊκό έτος 2012-13. 
Δωρεάν σίτιση δικαιούνται οι ενεργοί φοιτητές, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα.
Για να παραλάβουν την ειδική ταυτότητα σίτισης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Στήριξη της εγχώριας αγροτικής παραγωγής ζητεί η Αλέκα Παπαρήγα


Τη στήριξη του ΚΚΕ στους μικρομεσαίους παραγωγούς εξέφρασε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με παραγωγούς του Λασιθίου.
Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε την ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής έτσι ώστε «τα προϊόντα να φθάνουν στον ελληνικό λαό και να είναι καλής ποιότητας και φθηνά».

Φόνοι και όχι αυτοκτονίες


ΔΗΜΑΡ Συνάντηση με το βοήθεια στο σπίτι.


Συνάντηση στη Βουλή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη δομή  «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, αποτελούμενη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν. Τσούκαλη και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Αμοιρίδη.

Το πρόγραμμα της πανηγύρεως του Ιερού ναού Άγιου Παντελεήμονος εντός του γηροκομείου


Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της Πόλεώς μας ότι την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Γηροκομείου Χαλκίδας και σας καλούμε όλους όπως τιμήσετε με την παρουσία σας τις θρησκευτικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα :

Συνεδρίαση για παρουσίαση κυκλοφοριακών μελετών-ρυθμίσεων


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης-Αντιδήμαρχος, Κώστας Ρουσόπουλος καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση,

12 ενήλικες σε δωρεάν πρόγραμμα διατροφικής θεραπείας και έπεται συνέχεια


Την περασμένη Τετάρτη (18 Ιουλίου), στο χώρο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων (Ηπείρου 4, στις Παλαιές Εργατικές Κατοικίες-Καμάρες) πραγματοποιήθηκε διάλεξη από την διαιτολόγο – διατροφολόγο Βάσω Ανδρέου, με θέμα «Παχυσαρκία Παίδων και Ενηλίκων».

Τοποθέτηση του κ. Αθ. Χειμάρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 23 Ιουλίου 2012 »


Ο κ. Αθ. Χειμάρας συμμετείχε και τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα 23 Ιουλίου 2012 .
Στην τοποθέτησή του μεταξύ των άλλων ο κ. Αθ. Χειμάρας τόνισε :

Συνάντηση, Βαγγέλη Αποστόλου με τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και με την Πρόεδρος της ΕΙΝΕΥΒ


Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση,  του  βουλευτή  Εύβοιας του  ΣΥΡΙΖΑ  ΕΚΜ  Βαγγέλη  Αποστόλου  με τον  Πρόεδρο  του  Σωματείου  των εργαζομένων  στο  Νοσοκομείο  Χαλκίδας και  με  την   Πρόεδρος   της ΕΙΝΕΥΒ, όπου  συζητήθηκαν τα  προβλήματα  των  εργαζομένων και για τις οξυμένες δυσκολίες των  παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας στο Λαό της Εύβοιας.

Συνεδρίασε στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας


Στη Λαμία, έγινε στις 23 Ιουλίου του 2012, η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη, όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την ωρίμανση, την προώθηση και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής σε όλη την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα :

Δήλωση της Δέσποινας Σπανούδη στο περιφερειακό συμβούλιο


Για άλλη μια φορά είμαστε μάρτυρες της επιχείρησης πλήρους υποβάθμισης του περιφερειακού συμβουλίου από την περιφερειακή αρχή.
Δεν είναι μια επιλογή αδιαφορίας ή ανικανότητας: Για άλλη μια φορά τα φλέγοντα ζητήματα για την κοινωνία και την περιφέρεια όπως ο ορυκτός πλούτος, η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας,

Κατάθεση σχεδίου ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη επιδείνωση των εργασικών συνθηκών στην ¨ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ ¨

Οι εργαζόμενοι της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε. στην τελευταία τους γενική συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία είπαν ένα βροντερό όχι, στα προτεινόμενα μέτρα για μείωση του εισοδήματός τους. 
Οι μειώσεις αυτές δεν βοηθούν και δεν διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του εργοστασίου (αντιστοιχούν στο 0,07% του συνολικού κόστους) αντιθέτως βάζουν ζήτημα επιβίωσης των εργαζομένων και οδηγούν στην απώλεια περίπου 70 θέσεων εργασίας.

Καλημέρα