Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Τα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες και προχθές στην Πάτρα, επιβεβαιώνουν αυτό για το οποίο η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί εδώ και καιρό: Η παράνομη μετανάστευση, από πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα, εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Συμμετέχει στην στην 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, από ώρα 11:00 έως 15:00.

Οι θέσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


Τελευταία γινόμαστε μάρτυρες μιας τυφλής κι ανώφελης σύγκρουσης, ανάμεσα στα στελέχη του Νεοφιλελευθερισμού (όπως αυτός εκφράζεται από το παλιό δίπολο Ν.Δ. & ΠΑ.ΣΟ.Κ) και τα στελέχη της λαϊκίστικης, δημαγωγικής και ανεύθυνης πλέον Αριστεράς, του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Περιφέρεια Στερεάς «Υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού».


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει συναντήσεις εργασίας με τη συμμετοχή των Δήμων, των Προέδρων των Ε.Α.Σ. και των Αγροτικών Συλλόγων με θέμα: «Υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού».

Εις μνήμη Ανδρέα Παπανδρέου! 16 χρόνια από τον θάνατό του!


ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Είναι πράγματι ιστορικές οι στιγμές που ζούμε στην χώρα μας.
Ποιός πραγματικά περίμενε αυτά που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός;

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Χαλκίδας, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 στις 7.30 το απόγευμα, με θέμα:
Ο Δημήτρης Καζάκης απαντά στα ερωτήματα των πολιτών!

Συμεών Κεδίκογλου: Απαιτείται συστράτευση όλων. Θα δώσω τη μάχη από την πρώτη γραμμή.


Παρά το σαφές μήνυμα που o ελληνικός λαός έστειλε με τις εκλογές της 6ης Μαΐου για κυβερνήσεις συνεργασίας, οι διαδικασίες διερευνητικών εντολών οδηγήθηκαν σε απόλυτο αδιέξοδο, καθώς κάποιοι είχαν εξαρχής την στρατηγική της επανάληψης των εκλογών, προτάσσοντας το κομματικό τους συμφέρον.

Υποβλήθηκε η πρόταση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας»


Στις 7 Mαϊου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Χαλκιδέων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με θέμα «Αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας» καθώς και την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ.

Μαθητές του 8ου και 24ου Δημοτικού Χαλκίδας, καθάρισαν την ακτή της Έξω Παναγίτσας

Tο 8ο και το 24ο Δημοτικό Σχολείο  Χαλκίδας, έπειτα από παρότρυνση του Σχολικού Συμβούλου κ. Μητάκου Δημήτρη,  συμμετείχαν στην περιβαλλοντική δραστηριότητα «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», καθαρίζοντας την ακτή της Έξω Παναγίτσας.

ΝΟΔΕ Εύβοιας: "Τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια και τους λαθρομετανάστες;"

Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων, η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείο..

Προεκλογική εκστρατεία...


Επιστολή Κατσέλη σε ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ και Οικολόγους

Την «επιτακτική» ανάγκη για «συνεννόηση και συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να μπορέσουν να μετουσιώσουν σε πολιτική πράξη την απαίτηση της κοινωνίας για προοδευτική διακυβέρνηση»,

Στρατιωτικός της Αεροπορίας κατηγορείται για βιασμό 16χρονου

Στη σύλληψη ενός 34χρονου ανθυπασπιστή, ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΑ, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς κατηγορείται για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σε βάρος του 34χρονου υπάρχει και καταγγελία πατέρα 16χρονου για ασέλγεια σε βάρος του...

"Νομικά αδύνατη η έξοδος της Ελλάδας απο το ευρώ"

Η εκδίωξη της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι νομικά αδύνατη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Ο Σουλτς υπογράμμισε ότι όλες οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από τη Δανία και τη Βρετανία, έχουν νομική υποχρέωση να....

Γάμος αλά... Νεοδημοκρατικά


Ο αρχηγός ενός σάπιου κόμματος

 Τη Δευτέρα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Mega (το οποίο εξακολουθώ να παρακολουθώ για επαγγελματικούς λόγους) ακούω την κυρία Τρέμη να λέει: “Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Βενιζέλου ότι πολύ συγκεκριμένοι εργοδοτικοί κύκλοι πίεζαν την τρόικα για τη μετενέργεια για να πετύχουν αυτό που δεν μπορούσαν στον διάλογο με τα συνδικάτα”. 

O ΣΕΒ "καρφώνει" το Βενιζέλο για τον κατώτατο μισθό: "Του θυμίζουμε ότι συμφώνησε κάτω απ' το τραπέζι με την Τρόϊκα τη μείωση"

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕΒ - ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ βιομηχάνων και Ευάγγελου Βενιζέλου εκτοξεύτηκαν χθες αναφορικά με το ποιός έχει την ευθύνη για τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22%.

Δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑ 29%, ΝΔ 22,5%

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που παρήγγειλαν από την Συγγρού. Δύσκολα τα πράγματα, δεν μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό λένε οι αναλυτές…
 Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, o ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29%, η ΝΔ 22,5%.

Καλημέρα. Λίγη υπευθυνότητα επιτέλους


Τρίτη 22 Μαΐου 2012

500 χιλιαρικα και 18 εκλογιμες θέσεις ζητησε ο Καρατζαφέρης για να πάει στην ΝΔ;

Τελικά το “Δεξιό μέτωπο υπέρ του ευρώ” είναι μάλλον  ” δεξιό μέτωπο για τα ευρώ”!  ΛΑΟΣ-ΝΔ: «Καρφιά» για εξαγορά, χρηματισμούς, έδρες και 25%.
Οι λόγοι για τους οποίους δεν πέτυχε τελικά η προσχώρηση Καρατζαφέρη στο κόμμα της ΝΔ γίνονται σταδιακά γνωστοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης απαίτησε από τον Αντώνη Σαμαρά

Επιστροφές… επιζητεί και ο Βενιζέλος

Μπορεί να μην έχει … πολυκατοικία, αν και προς τα εκεί οδεύουν και στο ΠΑΣΟΚ, όμως ο Βενιζέλος εμφανίζεται αποφασισμένος να συμμαζέψει τα του οίκου του.

Τελεσίγραφο Τζήμερου σε Μάνο: «Αν δεν διώξεις τον Βαλλιανάτο, φεύγω εγώ»

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός χώρος λίγο μετά την ανακοίνωση του «γάμου» μεταξύ του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου, καθώς ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» δεν επιθυμεί την παρουσία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο νέο πολιτικό σχηματισμό.

Δεν θα είναι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ ο Σ. Βαλυράκης...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ανακοίνωσε από τα Χανιά ο πρώην Υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ κ. Σήφης Βαλυράκης.

Η Ντόρα ανακοίνωσε την επιστροφή της στη ΝΔ- Σαμαράς: «Η ενότητα δεν τελειώνει εδώ....»

... Προκειμένου να μην χάσουν τις 50 έδρες και να συνεχίσουν την επίθεση στις πραγματικές παραγωγικές δυνάμεις της Χώρας.
Ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και επισήμως την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. «Για να επιτευχθούν οι στόχοι χρειάζεται σύγκλιση πολιτικών δυνάμεων.

Πλεύρης, Ανατολάκης, Κιλτίδης, Βελόπουλος και Μαρκάκης προσχωρούν στη ΝΔ

Πανστρατιά "Μνημονιακών Δυνάμεων"  για την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας
Το κατώφλι της Συγγρού πέρασαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης και Γιώργος Ανατολάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ώστε να «επισφραγήσουν» την προσχώρησή τους στη ΝΔ.

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στα χαράτσια

Την ώρα που άλλες χώρες της ΕΕ επιλέγουν «λιγότερους φόρους για περισσότερη ανάπτυξη», η Ελλάδα εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών για τις αυξήσεις-μαμούθ των συντελεστών φορολόγησης των "υπηκόων" της.

Οι εννιά «στρατηγοί» του Βενιζέλου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Φώφη Γεννηματά και ο Μίμης Ανδρουλάκης επιστρατεύονται στα κλιμάκια που θα συντονίσουν σε κάθε εκλογική περιφέρεια την προεκλογική εκστρατεία και τη διαδικασία ανασύστασης του κινήματος.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Την απόφασή της να μην κατέβει αυτόνομα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Κοινωνική Συμφωνία, η οποία ξεκινά διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Οικολόγους Πράσινους.

Νέα αποχώρηση από το ΛΑΟΣ ...

Μετά από 6 χρόνια ως Υπεύθυνος Τύπου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. κι απ τους παλαιότερους στην παράταξη, ο Γιάννης Καλαντώνης υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο κ. Καλαντώνης, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους,

ΛΑΟΣ...Η επόμενη μέρα



Πυρετώδεις διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο χώρο της Κεντροδεξιάς μετά τις εξελίξεις στο ΛΑΟΣ και την απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Αυτόνομα θα κατέβουν τελικά στις εκλογές οι Οικολόγοι Πράσινοι

Με πλειοψηφία σχεδόν 78% στο εκλογικό τους συνέδριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν την αυτόνομη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ιουνίου.
Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε το

Ενημερώστε μας για τις παρανομίες που γνωρίζετε

Στοιχειοθετείται καταγγελία, από την Τοπική Οργάνωση Ευβοίας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων βιομηχανικών και ξενοδοχειακών μονάδων που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες

Μήνυμα του περιφερειάρχη στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Αγαπητοί υποψήφιοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και νηφαλιότητα.

Λίγουν οι αιτήσεις για δικαιώματα χρήσης νερού


Υπενθυμίζεται στους αγρότες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η 16η Ιουνίου 2012 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών χορήγησης αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

«Εκρίζωση αμπελοτεμαχίων που φυτεύτηκαν χωρίς δικαίωμα φύτευσης»


Σε εφαρμογή η οδηγία της ΕΕ σε λίγα χρόνια ούτε ντομάτα στις γλάστρες δεν θα μας επιτρέπουν να βάλουμε!!
Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την 286839/2-4-2009 Κοινή Υπουργική Απόφαση και κατόπιν σχετικών εντολών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την απαγόρευση φυτεύσεων οινάμπελων, υπενθυμίζει στους αμπελοκαλλιεργητές τα εξής:

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012, 12.00 μ.μ Αμφιθέατρο Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας


Αξιότιμοι συνάδελφοι σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση του 2ου Ελληνορωσικού Επενδυτικού Συνεδρίου, με θέμα: «Το νέο οικονομικό μοντέλο των σχέσεων της Ρωσίας με την Ελλάδα στον  τομέα των επενδύσεων και της καινοτομίας». Το πάνελ των ομιλητών αποτελείται από  τους:

Σταθερές θέσεις της ΝΔ


Σήμερα, πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας στρέφει το βλέμμα της πάνω μας.Είμαστε εκείνοι που έγκαιρα ξεκαθαρίσαμε ότι το Μνημόνιο δεν έβγαινε.

Αυτό που περιμέναμε, έγινε. Και τώρα;


Όταν πριν από τις εκλογές γράφαμε ότι «έχουμε ανάγκη από ριζικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό» ελπίζαμε ότι η ελληνική κοινωνία όχι μόνο συμμερίζεται αυτή την ανάγκη αλλά ότι θα το δήλωνε ηχηρά και στην κάλπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στις κοινωνικές ανάγκες


Στην ομιλία του ο Βαγγέλης  Αποστόλου ,  στη συγκέντρωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ  Αλιβερίου στις 20/5/2012 , ανέφερε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω :
«Ο σεβασμός  στη λαϊκή βούληση και τους δημοκρατικούς θεσμούς οδήγησε στη πιο καθαρή λύση , που ήταν η προσφυγή στις κάλπες. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας στους τρεις πολίτες, μόλις λίγες μέρες μετά τις εκλογές, προέκρινε την επιλογή αυτή.