Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το τελευταίο αντίο...

Mπενύτο μαναράκι μου, έμαθα πως τα βάζεις με αδύνατους. Κακό παιδί. Δεν κάνει. Σου φταίει λες ο Ανδρέας. Αυτός κοιλάρα μου, είναι μακαρίτης εδώ και  χρόνια. Ας τον ήσυχο.

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία

Ρεύμα αμφισβήτησης του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, έχει δημιουργήσει το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και οι μετεκλογικοί χειρισμοί της ηγεσίας που, σύμφωνα με πολλούς, δημιουργούν σκηνικό συσπείρωσης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ελιγμοί του Παπούλια

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα σε μια σειρά από  ελιγμούς, προκειμένου να διευκολύνει την προσπάθεια σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΣΥΡΙΖΑ 11 μονάδες μπροστά

Πρώτο κόμμα σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας "Επενδυτής" έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπερνώντας τη Νέα Δημοκρατία κι εξασφαλίζοντας διαφορά 11 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο εμφανίζεται ελαφρώς ενισχυμένο.

ΔΗΜΑΡ: Συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης

Η κρισιμότητα των ημερών που ζούμε δεν μπορεί να μετατραπεί σε προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ!
Σε αυτές τις δύσκολες για τη χώρα περιστάσεις, η Δημοκρατική Αριστερά και ο πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά : Είπαμε την αλήθεια –Αρνηθήκαμε τον λαϊκισμό


Μπαίνουμε πια σε μια νέα εποχή. Στην οποία έχουν θέση και ρόλο μόνο όσοι ξεπερνούν  το χθες.
Εμείς την πρώτη μεγάλη τομή με το χθες την κάναμε ήδη: είπαμε την αλήθεια στον κόσμο και χαράξαμε πολιτική διεξόδου. Ρεαλιστική!
Αρνηθήκαμε το λαϊκισμό

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παραιτήθηκαν τα μέλη του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου ζήτησε και έλαβε ο Ε. Βενιζέλος πριν από λίγο!!!

Είναι και αυτοί άνθρωποι και πρέπει να τους κατανοούμε δεν είναι και μικρό πράγμα να χάνεις!!


Φαίνεται ότι οι βουλευτές, είναι και αυτοί άνθρωποι και όταν εκλέγονται, χάνουν την ψυχραιμία τους. Γιατί πως διαφορετικά μπορεί να ερμηνευτεί το χάσιμο της ψυχραιμίας που έδειξε, όταν πήγε στον χώρο εργασίας που δούλευε και τώρα πρέπει να επιστρέψει και να δουλεύει..

Ποιος βουλευτής(κος/κα) του νομού που δεν εκλέχτηκε, δεν έχει παραδώσει ακόμη τα προνόμια του;

Προνόμια που πηγάζουν από την βουλευτική ιδιότητα και σύμφωνα με τον νόμο είναι υποχρεωμένοι οι βουλευτές  να τα παραδώσουν εφόσον δεν εκλεχτούν εντός 30 ημερών από  με  την ημερομηνία των εκλογών.  Όπως μας είπε πρώην βουλευτής οποίος μετείχε ξανά στις εκλογές:

Και νέο χαράτσι ζητάει η ΔΕΗ

Την αύξηση του ποσού που καταβάλλουν οι καταναλωτές ρεύματος ως εγγύηση αιτείται η ΔΕΗ, με επίσημη επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο της εταιρείας Α. Ζερβό και κατατέθηκε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο κώδικα προμήθειας στην αγορά ηλεκτρισμού.

Πριν τις εκλογές είχε σχεδιαστεί η σύμπλευση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ;

Σε συμφωνία καταλήγουν εκτός απροόπτου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, με πρώτη επιλογή για πρωθυπουργό τον Φ.Κουβέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
H Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να δηλώνει ότι αν δεν συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικουμενική κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στο κυβερνητικό σχήμα αλλά κατ΄ ουσία όλα έχουν σχεδιαστεί προεκλογικά.

Παγκόσμιος εξευτελισμός για τα Ελληνικά media και Δημοσιογράφους

Εκτενές ρεπορτάζ για την κρίση στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλοξένησε αυτή την εβδομάδα η εκπομπή Listening Post του Al Jazeera.
Το ρεπορτάζ που υπογράφει η δημοσιογράφος Μαρσέλα Πιζάρο είναι πραγματικός εξευτελισμός και σοκάρει με την εικόνα των ελληνικών μίντια που προβάλλει προς τα έξω. Ο παρουσιαστής αναρωτιέται ευθύς εξαρχής αν τα ΜΜΕ της χώρας που έδωσε στον κόσμο τη δημοκρατία αντανακλούν τις ανησυχίες του λαού ή των μεγαλοεπιχειρηματιών. 
Είναι κρίμα αν δεν γνωρίζετε Αγγλικά. Δεν έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε υπότιτλους

Στις 7 το απόγευμα ορίστηκε το ραντεβού Βενιζέλου-Τσίπρα

Με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα συναντηθεί στις 7 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

Πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Χαλκίδας, να παρευρεθούν στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μάη στις 8,30 μμ ,στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Εύβοιας. Στο κάλεσμά του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 1: "Δεν θα αποτελέσουμε το αριστερό άλλοθι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ"

Σε καμία περίπτωση η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα αποτελέσει το αριστερό άλλοθι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δήλωσε πριν από λίγο στο Ράδιο 1 και στον Μάνο Παπαμακάριο, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Απαντάμε ΟΧΙ στον κ. Τσίπρα ,στην έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και στην χρεοκοπία της χώρας


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εξήγησα στον κ. Τσίπρα ότι οι όροι που έθεσε δεν οδηγούν σε επαναδιαπραγμάτευση της πολιτικής του Μνημονίου, αλλά σε μονομερή καταγγελία της και άμεση πτώχευση της χώρας.

Ειδικό θεματικό περίπτερο αγροτικών προϊόντων για την Περιφέρεια Στερεάς

Στο πλαίσιο της 46ης Πανελλήνιας Έκθεσης  Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 20 Μαΐου 2012 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει με ειδικό θεματικό περίπτερο των αγροτικών της προϊόντων (Β Εκθεσιακός  χώρος).

O Ανδρέας Ρουμελιώτης μπορεί και στην Χαλκίδα.


Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σε ιδεολογική σύγχυση βρίσκεται ο Φώτης Κουβέλης


Μέσα στην αγωνία του, να υπηρετήσει το πολιτικό σύστημα, που φαίνεται ότι δεν τον «πήγαινε τσάπα» όλα αυτά τα χρόνια κάνει τις δικές του μεταμορφώσεις μέσα σε λίγες ώρες. Το μεσημέρι κάνοντας μια πρωτοφανή επίθεση στον Α. Τσίπρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς καταλόγισε στην

Σκληρή επίθεση Κουβέλη σε Τσίπρα:"Μπορούσες να φτιάξεις κυβέρνηση και δεν την έφτιαξες"

Ο Φώτης Κουβέλης επιτέθηκε σήμερα με σκληρά λόγια εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος που πριν από 2 ημέρες του είπε "προχώρα Αλέξη σε στηρίζω" σήμερα του ρίχνει την ευθύνη για το ναυάγιο της διερευνητικής εντολής.

Σε πλήρη σύγχυση ο Φώτης Κουβέλης....

Φώτης Κουβέλης, Προτείναμε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης μέχρι το 2014
Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης έγινε με τη συνάντηση Βενιζέλου -Κουβέλη στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει αναλάβει ο πρώτος.

Αλλάζει όνομα, σύμβολα αλλά και τις λίστες υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές ανατροπές στο ΠΑΣΟΚ που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία του, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν  τον Ιούνιο, είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και αναμένεται να μιλήσει αύριο γι αυτές στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος

Νέα μετεκλογική δημοσκόπηση: Στο 25% ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κατά 7,2% έχει ανέβει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires που επικαλείται εσωτερικές δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Το EFSF σπάει τη δόση των 5,2 δισ. σε 4,2 δισ. για αύριο και 1 δισ. για τον Ιούνιο

Tην Πέμπτη θα καταβληθεί στην Ελλάδα η δόση του Μαϊου. Θα δοθεί όμως «κουτσουρεμένη» αφού όπως ανακοίνωσε το EFSF από το Λουξεμβούργο στις 10 Μαΐου θα εκταμιευθούν 4,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα και όχι 5,2 δισ όπως ήταν προγραμματισμένο.

Κόλαση στη ΝΔ. Aντώναρος για Σαμαρικούς: Να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε να παίξουν αλλού !

Συνεχόμενες και σφοδρές επιθέσεις του Ευ.Αντώναρου στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, έκανε λόγο για αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιάσκου που πρέπει να φύγουν!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σκέφτονται για πρωθυπουργό τον Φώτη Κουβέλη

Η πρόταση Βενιζέλου για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης αλλά και η απόφαση του να παραλάβει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υποκρύπτει πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία ο κ. Φώτης Κουβέλης.

ΔΗΜΑΡ - ΑΓΓΕΛΟΥ: Η σχέση μας μόλις αρχίζει

Ο Βαγγελης Αγγέλου, υποψήφιος - έκπληξη της ΔΗΜΑΡ, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου στην Εύβοια,   έκανε την παρακάτω δηλωση: 
"Μέσα από την καρδιά μου απευθύνω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους της ΔΗΜΑΡ που με τίμησαν με την προτίμησή τους και με ανέδειξαν δεύτερο στο ψηφοδέλτιο.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΤΣΙΠΡΑ.


Προς τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
κ. Αλέξη Τσίπρα
Κύριε Πρόεδρε,
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) ανταποκρινόμενο στην ανοικτή πρόσκληση της διαδικασίας διαλόγου που ζητήσατε, με σκοπό να υπάρξουν προτάσεις για τον απεγκλωβισμό της χώρας από τις πολιτικές του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, θα ήθελε να ξεκαθαρίσει το εξής:

Kαλημέρα


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


Πολιτική Ιστορικό χαμηλό, χωρίς να είναι κυβέρνηση

Ο πολιτικός αναλυτής, Γιάννης Λούλης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:
«Εκείνος ο οποίος ζητούσε τις πρόωρες εκλογές εντονότερα από οποιονδήποτε άλλο, θα έλεγα ότι -γιατί περιμέναμε ότι το ΠαΣοΚ θα είχε πτώση, εντάξει όχι τόσο μεγάλη πτώση- είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μία εκρηκτική ανακοίνωση από τη Noble Energy: 35 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου συνολικά στις ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ !

Η Noble Energy ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε 35 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου συνολικά στις ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τις δύο χώρες.
Η ποσότητα αυτή αναφέρθηκε από το διευθυντή της Noble Energy, κ. Charles Davidson, ο οποίος μιλώντας προχθές στο Ετήσιο Επίσημο Δείπνο του Κυπρο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, άφησε να εννοηθεί ότι ξεκινά μία νέα εποχή καλών σχέσεων της Κύπρου με τους γείτονές της. 

Ασφυκτικές πιέσεις στην κεντροδεξιά να συσπειρωθεί

Ασφυκτικές πιέσεις να απευθύνει προσκλητήριο ενότητας στα στελέχη που έχουν απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά την εκλογική ήττα της Κυριακής προσανατολίζεται να ανταποκριθεί στο αίτημα.

Στο δρόμο οι εργαζόμενοι της ΒΕΤ ΑΕ

 Ο κύκλος της αποβιομηχάνισης και της απώλειας θέσεων εργασίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στον Νομό μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΕ, επισημαίνοντας τα προβλήματα στον όμιλο Στασινόπουλου και τη διακοπή λειτουργίας της ΒΕΤ ΑΕ.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο


Κύριοι, οφείλετε να αναγνωρίσετε τη λαϊκή εντολή και να συμμορφωθείτε. Αυτοί που σας αποδοκίμασαν είναι περισσότεροι από αυτούς που σας έμειναν και αυτό είναι κάτι που οφείλετε να αναγνωρίσετε. Τους δείξατε τη λογική σας και ο λαός την απέρριψε.

Αναστολή της απεργίας των Σωματείων τσιμέντου


Σήμερα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και των  Προέδρων και Γ. Γραμματέων των σωματείων, με αίτημα των σωματείων ΤΙΤΑΝ-ΑΓΕΤ-ΧΑΛΥΨ, εκτός του σωματείου Χαλκίδος για την  αναστολή της προαναγγελθείσας 24ωρης απεργίας στις 9-5-2012.

ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Συνεχίζεται η διανομή λαδιού

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές  ότι απο αύριο Τετάρτη 9/5/2012 απο τις   10.00 το πρωί  έως τις 13 .00 το μεσημέριδιατίθεται απο τα γραφεία μας Δ. Βασιλείου 1-Χαλκίδα  η ποσότητα Παρθένου Ελαιολάδου Λακωνίας στην τιμή των 14,5 ευρώ το 5 Λίτρο .

Γιώργος Μητροπέτρος Η εντολή είναι σαφής.!


«Άστε μας ήσυχους όλοι, θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι πια..!!!»
Και είναι πλέον, όχι μόνο στο χέρι των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και όλου του λαού να διαχειριστούν την επιθυμία, την αποφασιστικότητα και την εντολή που βγήκε καθαρά από την κάλπη.

Σαμαράς Η Ελλάδα δεν αντέχει παιχνίδια.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προκύψει κυβέρνηση.

Συμεών Κεδίκογλου το ΠΑΣΟΚ υπέστη βαριά ήττα


Στις  χθεσινές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ υπέστη βαριά ήττα. Πλήρωσε ακριβά το τίμημα από το ξέσπασμα της κρίσης και τη διαχείρισή της. Προέχει τώρα η γρήγορη ανασύνταξή μας για να μπορέσουμε ξανά να μιλήσουμε στις καρδιές των ανθρώπων.

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά τις διερευνητικές επαφές,


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τις διερευνητικές επαφές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως είπα και το βράδυ της Κυριακής, δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη.

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων Βουλευτών Εύβοιας


Σε 444 τμήματα από τα 444, έκλεισε η καταμέτρηση των σταυρών στην Εύβοια.

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ   205.568 1 ΨΗΦΙΣΑΝ 139.986  ΑΚΥΡΑ 2.408 ΛΕΥΚΑ 650 1 ΕΓΚΥΡΑ136.928

"Αριστερά, πρώτη δύναμη στην Εύβοια"

Της Ελένης Αλατά . Στελέχους της ΔΗΜΑΡ.
Οι εκλογές της 6ης του Μάη έφεραν τη μεγαλύτερη ανατροπή στο νησί μας. Η Αριστερά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει τρεις βουλευτές  και μια δύναμη πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα.

ΚαλημέραΧρώ

Χρώματα, Αρώματα, Γεύσεις από Μόλυβο

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Tα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Εύβοια

Εκλογές 2012: Περίπου 3,3 εκατ. ψηφοφόροι εγκατέλειψαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών, πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους που προσήλθαν στις κάλπες, έναν αριθμό περίπου 3,3 εκατομμύρια πολιτών, εγκατέλειψαν τα δύο κόμματα που κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση.

ΔΗΜΑΡ Ευχαριστεί τους κατοίκους της Εύβοιας που ψήφισαν το ψηφοδέλτιό της

Η Εκλογική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ευβοίας ευχαριστεί όλους τους  πολίτες που ψήφισαν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση του κόμματος.

Xρυσή Αυγή: Αυτή η Νίκη είναι του Λαού μας!

Η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο είναι μια Επανάσταση του Ελληνικού Λαού. Πρόκειται για την πρώτη πραγματική Λαϊκή Είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αυτός πήρε το μάθημα του και έκανε την κωλοτούμπα του

Να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στην ΕΕ για την εξυγίανση των οικονομικών της χώρα, κάλεσε  τα ελληνικά κόμματα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

«
Αναμένουμε το σχηματισμό μίας κυβέρνησης της σύνεσης στην Ελλάδα», είπε σε δηλώσεις του στο Βερολίνο.

Η δημοσιογράφος που ύψωσε τη φωνή της στα μέλη της Χρυσής Αυγής καταθέτει την προσωπική της εμπειρία

Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος του Real Fm που αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν τα μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.

Η κατανομή εδρών στην Στερεά


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του  υπουργείου Εσωτερικών η κατανομή των βουλευτικών εδρών στην  Στερεά  Ελλάδα έχει ως εξής (Σε παρένθεση οι βουλευτές που εκλέγονται) :
Πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνο μία γυναίκα από την Στερεά πάει στην Βουλή

Εύβοια  6 έδρες